Evo kako sam ja, bese to nekada davno na Cannonball comunity, par likova me pozvase preko PMa da posetim pod forum za Ladina vozila. Bese to mala zajednica, Ja, Marko, Josif, NIkolans.... No kada smo videli da se stvari dobro odvijaju, dosta novih clanova, ja druknem post da se ocepimo od Cannonballa i napravimo svoj sajt. Svi se slozise. Lepo sam ja to zamislio, ali, nije isto misliti i ciniti, te se dva fanatika pokupise (Marko I Josif) i napravise ovaj forum
Kako ste nas pronasli?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Kako ste nas pronasli?
Kako ste pronasli nase skromno udruzenje ljubitelja automobila Lada
:
Evo kako sam ja, bese to nekada davno na Cannonball comunity, par likova me pozvase preko PMa da posetim pod forum za Ladina vozila. Bese to mala zajednica, Ja, Marko, Josif, NIkolans.... No kada smo videli da se stvari dobro odvijaju, dosta novih clanova, ja druknem post da se ocepimo od Cannonballa i napravimo svoj sajt. Svi se slozise. Lepo sam ja to zamislio, ali, nije isto misliti i ciniti, te se dva fanatika pokupise (Marko I Josif) i napravise ovaj forum
- milicevicv
- KamAZ driver
За то како сам нашао овај форум заслужно је неко писаније на Миљановом форуму (http://www.yugofanclub.com/forum/). Наиме, набасао сам на тај форум сасвим случајно и беше ми (а и сад је) занимљив, па сам се регистровао. Писало се једном у оквиру ко зна које теме везано за "Југа" о искуствима неких којима су "Фолксвагени" купљени код нас још као нови спаљивали неке ненормалне количине моторног уља и као то је објављено на неком "Cannonball"-у. Питао сам шта је то "Cannonball", неки патолошки сатаритељи "Фолксвагена" или тако шта, а неко ми написа адресу "Cannonball"-а. Процуњао сам тамо и брзо нашао одељак руских аутомобила, а тамо негде и адресу овог форума. Остало је историја...
Za to kako sam našao ovaj forum zaslužno je neko pisanije na Miljanovom forumu (http://www.yugofanclub.com/forum/). Naime, nabasao sam na taj forum sasvim slučajno i beše mi (a i sad je) zanimljiv, pa sam se registrovao. Pisalo se jednom u okviru ko zna koje teme vezano za "Juga" o iskustvima nekih kojima su "Folksvageni" kupljeni kod nas još kao novi spaljivali neke nenormalne količine motornog ulja i kao to je objavljeno na nekom "Cannonball"-u. Pitao sam šta je to "Cannonball", neki patološki sataritelji "Folksvagena" ili tako šta, a neko mi napisa adresu "Cannonball"-a. Procunjao sam tamo i brzo našao odeljak ruskih automobila, a tamo negde i adresu ovog foruma. Ostalo je istorija...
Za to kako sam našao ovaj forum zaslužno je neko pisanije na Miljanovom forumu (http://www.yugofanclub.com/forum/). Naime, nabasao sam na taj forum sasvim slučajno i beše mi (a i sad je) zanimljiv, pa sam se registrovao. Pisalo se jednom u okviru ko zna koje teme vezano za "Juga" o iskustvima nekih kojima su "Folksvageni" kupljeni kod nas još kao novi spaljivali neke nenormalne količine motornog ulja i kao to je objavljeno na nekom "Cannonball"-u. Pitao sam šta je to "Cannonball", neki patološki sataritelji "Folksvagena" ili tako šta, a neko mi napisa adresu "Cannonball"-a. Procunjao sam tamo i brzo našao odeljak ruskih automobila, a tamo negde i adresu ovog foruma. Ostalo je istorija...
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- josif visarionovic
- Site Admin

Reci sta ti treba od delova. Uglavnom postoje cene u veleprodajama, koje su bezobrazno niske u odnosu na maloprodaju po Srbiji..._iva_ wrote:I trebate. Na kraju nisam ni nasla ono sto me je zanimalo.![]()
Uglavnom je sve na internetu.
Na primer:
http://www.ukr.co.yu/
viewtopic.php?t=669&sid=66bfc12395d4c42 ... 61dda44882
"Cannonball" sam obisao par puta, ali tamo uz sva ona silna oupozorenja o nestrucnim pitanjima, malo sta mogu da tipm kad su sve eksperti. Inace mislim da vuce ime iz cuvenog filma The Cannonball Run (1981) (koji naravno imam)...
Ja sam nasao forum, zahvaljujuci Wikipediji, a tamo je link prilepio Goxy
Ja sam nasao forum, zahvaljujuci Wikipediji, a tamo je link prilepio Goxy
Re: Kako ste nas pronasli?
Autonomija pa nezavisnostAlekre wrote:Evo kako sam ja, bese to nekada davno na Cannonball comunity, par likova me pozvase preko PMa da posetim pod forum za Ladina vozila. Bese to mala zajednica, Ja, Marko, Josif, NIkolans.... No kada smo videli da se stvari dobro odvijaju, dosta novih clanova, ja druknem post da se ocepimo od Cannonballa i napravimo svoj sajt...
Last edited by Kobac SPO on Sat Oct 27, 2007 6:25 pm, edited 2 times in total.
- josif visarionovic
- Site Admin

A Mako iz Kragujevca? Imaju dosta originala, ali treba ih prepoznati......_iva_ wrote:josif visarionovic,
Hvala, sa UKR-om i saradjujem, ali trenutno nemaju ono sto meni treba i ako imaju vuku vecim delom sada iz Kine
A sta mi treba od delova, hm, bio bi poduzi spisak
@Iva
Cekaj, cekaj, imas prodavnicu auto-delova ili servis?
- josif visarionovic
- Site Admin