Nasloni za glavu pozadi
Moderators: BokeYGTi, vaz_mashina
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Nasloni za glavu pozadi
Konacno i kalina dobija naslone na zadnjoj klupi, ovo je spijunska slika kako ce to da izgleda. Bilo je krajnje vreme.

Sledeci auto Priora coupe.
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
- zlatkodesign
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Re: Nasloni za glavu pozadi
Kako ovo moze da se stavi u kalinu koja fabricki nema naslone? Ne znam samo sto sustavljali pojaseve kad naslone nisu stavili.
- zlatkodesign
Jedino da nadjes klupu koja ima predvidjeno mesto za naslone.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Nisu valjda ludi da prave razlicite tipove sedista sa i bez vodjica za naslone za glavu, verovatno su tu, samo probusis stof i stavis naslone, probaj da napipas da li ima vodjice, mada bi trebalo da su tu, bar je tako kod Yuga, svako zadnje sediste ima vodjice za naslone za glavu, i kod onih koji ih nemaju fabricki ugradjene.
- zlatkodesign
CACANIN nemoj da busis nista, najveci broj kalima je izaso bez naslona za glavu pozadi, tako da cisto sumnjam da imaju neke sipke za njih na zadnjoj klupi. Na sajmu u Moskvi 2010 su bile verzije sa i bez, ona koju je vozio nas predsednik Putin imala je naslone pozadi, te sam naslone video na jos jednom modelu samo je bila bela kalina, ostale su bile bez naslona, ova njihova nedoslednost me najvise nervira, inace nisam video ni kod jednog dilera ni kod nas ni u inostranstvu mogucnost doplate za njih, tako da samo je njima tamo u AVTOVaz-u jasno sta se tu desava, zbog tih naslona mi se vise svidja Priora.
Sledeci auto Priora coupe.
Probacu da ih napipam, ali sumnjam. Stvarno su dunsteri.
-
vladimir.lesic
- Automobil: Lada 112
Znam da skoro nije bilo aktivnosti na ovu temu, ali...
Moze li neko da mi otkrije kako se na Ladi 112 skidaju, osnosno izvlace nasloni za glavu na prednjim sedistima. Na zadnjim postoji ona polugica, i sa njih sam skidao naslone kad sam ih obarao.
Za prednje sam mislio da i ne mogu da se izvlace, ali sam pre neki dan video istu ladu kao moju sa podignutim vozackim naslonom za glavu.
Moze li neko da mi otkrije kako se na Ladi 112 skidaju, osnosno izvlace nasloni za glavu na prednjim sedistima. Na zadnjim postoji ona polugica, i sa njih sam skidao naslone kad sam ih obarao.
Za prednje sam mislio da i ne mogu da se izvlace, ali sam pre neki dan video istu ladu kao moju sa podignutim vozackim naslonom za glavu.