Lada Priora II
-
Boki78
Re: Lada Priora II
jos uvek nemam, niti imam pravo da se narednih 6 meseci bunim i to pod uslovom da uopste budem bio u poziciji da ga zatrazim 
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Re: Lada Vesta

Lada Vesta bude prvi put zvanično predstavljena na ovogodišnjem moskovskem auto salonu. Valjda jedva ćekamo

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
Novi direktor AvtoVaza Andersson lično prezentuje Grantu liftback po gradovima širom Rusije, u zadnjoj poseti Kazana pokazao je prvu zvanično sliku Veste, u biti njenog detajlja. Naglasio je da će ova nova Lada značit revoluciju za AvtoVAZ, sa ovim autom se za ovu kompaniju otvara novo poglavlje u istoriji AvtoVAZ-a.
Zaista se nadam da bude tako. I kako kažu - ova prva sasvim nova Lada posle Samare koju su predstavili 1984 godine bude i pristupačna, najavljeno je da bude trebalo za najeftiniju Vestu platiti oko 10 000 eura.
Možda će nam direktor Avtovaza otkrit još koju zvaničnu informacijo ili sliku Veste, u svakom slučaju fanovi već nestrpljivo čekamo kraj augusta kada bude na moskovskom sajmu automobila ova "istorijska novost" za budućnost zvanično predstavljena.

Zaista se nadam da bude tako. I kako kažu - ova prva sasvim nova Lada posle Samare koju su predstavili 1984 godine bude i pristupačna, najavljeno je da bude trebalo za najeftiniju Vestu platiti oko 10 000 eura.
Možda će nam direktor Avtovaza otkrit još koju zvaničnu informacijo ili sliku Veste, u svakom slučaju fanovi već nestrpljivo čekamo kraj augusta kada bude na moskovskom sajmu automobila ova "istorijska novost" za budućnost zvanično predstavljena.

Ponosan vlastnik:
Unutrašnjost Lade Veste:

Ponosan vlastnik:
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
sve je lepo na slikama al kod vecine auta je to tvrda plastika
-
Boki78
Lici da je bilo fordovskog uticaja
No prilican korak napred u dizajnu enterijera kada je lajka u pitanju 
- aleko-2141
ja sam hteo da kupim novo auto do nekih 13 000e, sve sto sam gledao je imao tesku plastiku na vtratima a zavisi po neki je imao normalnu tablu sa meksom plastikom, oktavija, fabija, rapid itdd sve teska plastika a to se meni nikako ne svidja, za ladu i njen novi pocetak je ovo i mozda dobro
Pa ti je presvuci najskupljom kozom ako ti je bas zapeloaleko-2141 wrote: sve teska plastika a to se meni nikako ne svidja,
- aleko-2141
mislis da nisam razmisljao da odmah presvucem 
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Možda si preskočio Kia Cee'daleko-2141 wrote:ja sam hteo da kupim novo auto do nekih 13 000e, sve sto sam gledao je imao tesku plastiku na vtratima a zavisi po neki je imao normalnu tablu sa meksom plastikom, oktavija, fabija, rapid itdd sve teska plastika a to se meni nikako ne svidja, za ladu i njen novi pocetak je ovo i mozda dobro
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Mozda bi mogao nesto za 12000 za tri godine!aleko-2141 wrote:ja sam hteo da kupim novo auto do nekih 13 000e, sve sto sam gledao je imao tesku plastiku na vtratima a zavisi po neki je imao normalnu tablu sa meksom plastikom, oktavija, fabija, rapid itdd sve teska plastika a to se meni nikako ne svidja, za ladu i njen novi pocetak je ovo i mozda dobro
Odlican auto u odnosu ulozeno dobijenoDare wrote: Možda si preskočio Kia Cee'd