"Vec" za dve. Pre pet godina sam bio na sajmu i tada su izbacili prototim u fazi kao sto je i ovaj sada ali taj model nikad nije zaziveo. Napravljen je kao zamena za ladu 2104, znaci u karavan verziji i jako je licio na skodu fabiju karavan.
Да, да, писали смо негде и качили сличке тог каравана, ал' ко сад да тражи где је то на форуму. Ако мислимо на истог, онај светло плави метализирани, мало, да простиш, "дебелогуз"? Томе су дали индекс 2151, предњи трап од "Самаре", остало од "класичних", а све упаковано под нову каросерију уз задржавање повољне цене. Ал' оде им стари генерални и ништа од тога.
Ово што зову "Пројекат Ц" (први пут приказан са прототипом "Силует") је потпуно нова платформа, која нема везе са тиме. ОК, већ виђени на "Ладама" МекФерсон напред, а назад "мултилинк", чега код њих није било до сада. Мислим, пишем ти о томе што Руси понављају к'о папагаји о том прототипу.
Da, da, pisali smo negde i kačili sličke tog karavana, al' ko sad da traži gde je to na forumu. Ako mislimo na istog, onaj svetlo plavi metalizirani, malo, da prostiš, "debeloguz"? Tome su dali indeks 2151, prednji trap od "Samare", ostalo od "klasičnih", a sve upakovano pod novu karoseriju uz zadržavanje povoljne cene. Al' ode im stari generalni i ništa od toga.
Ovo što zovu "Projekat C" (prvi put prikazan sa prototipom "Siluet") je potpuno nova platforma, koja nema veze sa time. OK, već viđeni na "Ladama" MekFerson napred, a nazad "multilink", čega kod njih nije bilo do sada. Mislim, pišem ti o tome što Rusi ponavljaju k'o papagaji o tom prototipu.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!