Lada Logan...

Moderators: dejo, bgzoka

kotor2

Post by kotor2 »

izgleda da je u pitebju daj sta das :(

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Milan 2107 wrote:samo da vam čika mile kaže kvalitetniji i bolji je lim na konzervama sardina nego na daciji :x
Ja ugradio drugaru muziku u Logan i pojacam, ono sve bruji i vibrira, mi mislili tapaciri, ono lim na vratima spolja. :shock:

djape1977

Post by djape1977 »

danas sam malo vozikao dve godine staru opel korsu 1,2 sa ful opremom i mogu ti reci da je jednako g****
enterijer je klimav i loseg kvaliteta, ne ide nikako, zivlja je i brza lada 1,5 a sa ukljucenom klimom trza i davi se ako presaltam ispod 4.000 obrtaja. ogibljenje je manje tvrdo nego kod dacije ili skode ali skace kao jarac na neravninama i naginje se u krivinama previse. ne mogu da verujem koliko su niska ocekivanja ljudi koji kupuju nova kola. takodje, ne mogu da verujem da je neko u stanju da plati takav drek od auta 12.000e pa jos na kredit na jedno 5 godina da izadje 15.000!!! vrti mi se u glavi kad pomislim kako dobar polovnjak moze da se uzme za te pare i jos da ostane para za odrzavanje za nardnih 10 godina.
j**** mi sve, 10 godina stara drugarova lada 112 je extra auto u odnosu na ovog opela danas.
daciju necu da opet pljujem, mrzi me da kucam, pisao sam vec negde na forumu o svom iskustvu i misljenju na tu temu
j***** auto bez kardana

Milan 2107
Automobil: 2107 e39 525D

Post by Milan 2107 »

šta da vam pričam dacia je toliko sranje dak kad sam dizao auto da skinem prednji točak podbacio dizalicu na odgovarajuće mjesto napred kad sam počeo dizati prvo se zadnji točak odigao od zemlje a poslije još 10 cm dizanja tek se tad odvojio i prednji od patosa :P
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela

SERZAS

Post by SERZAS »

:evil:
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

Polako ljudi ova vest mi je po malo neistinita, 100+120=220.000.000 evra, da AvtoVaz ima te pare ulozio bi ih pre u modernizaciju game motora i opreme to su mnogo velike pare i za MercedesBenz a kamoli za Ladu. Po meni izlaz iz njihove krize vidim u proizvodnji samo jednog modela za sva trzista a to je kalina u svim njenim varijantama, samo bih gamu motora prosirio i sa jednim benzincem 1.2 16v sa 75ks i nekim dizel motorom 1.3 ili 1.4, ubace naslone za glavu pozadi, alu felne, klimu, audio sa USB i sve to serijski i bog da ih vidi... Mogu za 220...evra da zadrze i modernizuju i Nivu. Milsim da je ova vest jos jedna u nizu senzacionalnih vezanih za saradnju izmedju Renault grupe i Avto-Vaz grupe. Treba sacekati jos neku godinu pa videti konkretne rezultate te saradnje, a jedno je sigurno moguce a to je da Vaz pocne da sklapa logana sa oznakom Lada kao sto je nekad to nasa Zastava radila sa puntom.
Sledeci auto Priora coupe.

Zoran666

Post by Zoran666 »

Idi gledaj u sunce ili tako nesto!
[img]http://www.dodaj.rs/f/2T/WQ/2yFAIAVQ/1/2jb1wdi.gif[/img]

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Post by lengenda »

Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

IlijaGM

Post by IlijaGM »

kum ima dva logana 1.5dci renault-ov motor,vozio sam ga dosta puta,jako mala potroshnja,jeftino odrzavanje,jedino shto me neriva to je losh kvalitet plastike unutra i sedishta su neudobna za duza putovanja,drugih zamerki nema.

zlatkodesign

Post by zlatkodesign »

Ma ljudi ja licno smatram da je Dacia odlican auto za te pare, mozda i bolji od kaline, ali nije u tome poenta, mi hocemo originalno RUSKO vozilo, sa svim njegovim manama i vrlinama :D . Inace sto dacie sandero tice ja bih pre kupio Hyundai i20, kostaju skoro isto a i20 je mnog bolje opremljen i 5 godina garancije nije za bacanje, mnogo bolji auto od sandera i ne samo od njega...
Ako Lada pocne da sklapa logana i pokusa da ga progura sa ladinim znakom, meni sigurno nece da prodaju primerak pa nek kosta i samo 5000e, ja volim lade a to vec nije lada, ako ne vozim neku lajku-original :D , necu ni da vozim neki bezdusan hibrid. Vidim da cu ja ipak da predjem na Hyundai ili Kiu a ako se ima mnogo vise kupim provereni kvalitet Mazda. Originalna vest nema veze sa istinom ili trenutnim dogadjanjima u AvtoVaz-u. Jedno je sigurno neki ladini modeli prestace da se proizvode, najverovatnije SAMARA,Riva a vrlo verovatno i PRIORA, ona se odlicno prodaje u rusiji ali je izvozni promasaj. Kalinu ce restilizovati i opremiti nekim renoovim dizel motorom, i moguce da ce se na nekim trzistima prodavati pod znkom Reanault, isto vazi i za NIVU ali priora definitivno odlazi u penziju, najkasnije za dve-tri godine. Ovo sto pisem nigde nisam procitao, nego sam pazljivo pratio sta je Renault prvo uradio kad je kupio daciu, restilizovao postojeci model, spolja i unutra, ubacio Renault motore i menjac...ostalo je istorija...logan,sandero,daster... Kada bolje razmislim Lada sa Renault dizel motorom i nije tako lose... :(

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Post by lengenda »

zlatkodesign wrote:Inace sto dacie sandero tice ja bih pre kupio Hyundai i20, kostaju skoro isto a i20 je mnog bolje opremljen i 5 godina garancije nije za bacanje, mnogo bolji auto od sandera i ne samo od njega...
Savremeniji jeste, bolje sastavljen jeste, jaci bi trebalo da bude, ali je taman toliko i skuplji sa istom opremom. A odrzavanje je osetno skuplje nego za Daciju, ne biste verovali.

Pazi, fazon sa dugom garancijom nema mnogo veze sa kvalitetom samog auta jer je najnormalnije da on prvih pet godina uz redovno odrzavanje predje 100.000-120.000 km bez problema. Sustina je u odrzavanju u ovlascenoj servisnoj mrezi koja je najobicnija gomila lopova i neradnika koji deru kozu sa ledja, a i podvaljuju.
Jos jaci je fazon sa smanjenjm servisnog intervala na pola jer, kao, ovde su uslovi eksploatacije tezi nego na Zapadu.
Bar kad je Renault-Dacia u pitanju, osim dva-tri servisa, ostali su gilipteri.

Za Daciju imas 3 godine, a za 246 evra mozes da doplatis za jos 2 godine garancije i eto ti 5 godina placanja radnog sata skoro 20 evra i necega sto je ovako 5.000 dinara, kod njih je 28.000 dinara.
Prilican broj ljudi, ako vec ne ide kod Zive u Pancevo, odustane od ovlascenih i auto odrzava u svojoj reziji i njihova vozila nimalo ne zaostaju po pouzdanosti.

Izvesno je da ce Lada proci kao Dacia i ja tu ne vidim nista lose, cak, bolje bi bilo da je tako nesto uradjeno i sa Zastavom, ali `ebi ga...
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

bgzoka

Post by bgzoka »

....delovi sa Dacije ce da pasuju za Ladu :!:

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

zlatkodesign wrote: mi hocemo originalno RUSKO vozilo, sa svim njegovim manama i vrlinama :D ............ ja volim lade a to vec nije lada, ako ne vozim neku lajku-original :D , necu ni da vozim neki bezdusan hibrid.
ovo potpisujem.

zlatkodesign

Post by zlatkodesign »

LEGENDO izdajice :D , idi na neki DACIA forum, ako uopste postoji, salim se :D :D :D , u pravu si do nekle, ali bez obzira na sve i20 je auto za sandera, tvoja dacia je auto ipo za moju samaru, mozda je i nesto bolji auto od kaline ali i20 je za sandera nemac.
DARE hvala, ja stvarno vozim lade celog zivota i emotivno sam vezan za lade, vozi moj otac, vozim ja, bile tu razne zenske... ali ladu-logan NECU da vozim, mrzim globalizaciju i ovo preuzimanje nacionalnih brendova, Kineski VOLVO,Francuska LADA ma jebes to, bar cu da kupim original-falsifikata HYUNDAI i mirno spavam :D :roll: :D .

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Pa da,kazem ja ''ruska honda'' :!: ''tak i horoso'' :) u pravu si zlatkony :xixi
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Post Reply