Lada Priora

Moderators: dejo, bgzoka

Post Reply
vaz_mashina

Post by vaz_mashina »

deckyNS wrote:Koliko kosta u Bosni Priora i koliko je to prevedeno u eur ako je 17.490,00 KM?
1 evro=1.955830 KM
Priora u evrima košta oko 8950.
[size=75]TYPE 210930-20[/size]
[size=75]ENGINE 2111[/size]

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

vaz_mashina wrote:Priora u evrima košta oko 8950.
OK цена

OK cena.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

deckyNS

Post by deckyNS »

Proces nastajanja Priore:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

vaz_mashina

Post by vaz_mashina »

Dobro joj stoji plava boja, mislim da je to po VAZ-ovom katalogu boja, boja šljive.

BKS_tmo

Post by BKS_tmo »

Priora Šljivovica... :lol:
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]

walter1

Post by walter1 »

Ne znam da li ste bili na sajmu automobila, ali ona Priora koja je bila izlozena je samo blago nasminkana 110ka. Za mene je totalno razocaranje! Da li su to Rusi zaposlili Zastavine strucnjake za razvoj novih vozila?
Vrata se i dalje zatvaraju kao na traktoru, plastika je na nivou Zastave Koral, a sat i dalje onaj iz prolaza na Zelenom vencu :? . Ovakav auto je ipak primereniji ranim 90-tim godinama. Jedina svetla tacka je motor.
I da ne bi krenuli svi da skacu, i ja vozim 110-ku ali sam svestan svih njenih realnih mana i odlika.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Људи, у чему је фора? Да ли је могуће да нисте знали да је Приора само поприлично измењењена 110-ка, измењена, али опет 110-ка? Па колико је писано о томе на форуму и пре него смо је видели уживо? Чему сада то исчуђавање?

Ljudi, u čemu je fora? Da li je moguće da niste znali da je Priora samo poprilično izmenjenjena 110-ka, izmenjena, ali opet 110-ka? Pa koliko je pisano o tome na forumu i pre nego smo je videli uživo? Čemu sada to isčuđavanje?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

milan ue

Post by milan ue »

Da,ali cini mi se da je 110-ka dosta kvalitetnija!Ja sam se nadao da ce Priora bar malo "odmaci",a ono,po meni sramota!I jos kazu da ce biti oko 10000e!Ne znam samo ko ce da je kupi! :roll:
Oj Užice, mali Carigrade

walter1

Post by walter1 »

Ono sto je bilo izlozeno na sajmu nema veze sa slikom enterijera sa prve strane ove teme. Nebo i zemlja! Otuda i razocaranje.
A posto nosi novi naziv i novi broj trebalo bi, po meni, ipak da donese neki kvalitetni skok ili bar osetno drugi dizajn. I slazem se sa Milanom, imam utisak da je stara 110ka kvalitenije uradjena.

vaz_mashina

Post by vaz_mashina »

Priora sa prošlogodišnjeg sajma automobila u BL ostavila je na mene odličan utisak, a to je možda zbog toga što imam Samaru čiji su konfor i vozačka pozicija lošiji u odnosu na Prioru. Konfor na zadnjem sjedištu je veoma dobar a tu je i veliki prtljažnik. Baš zbog toga što je porodična limuzina, Prioru već vidim kao br.1 na mojoj listi želja kad je u pitanju kupovina automobila. Smatram da je sa tom cijenom od 10.000,00 evra (sa klimom i dva vazdušna jastuka, možda je uračunat i ABS) Priora dobra kupovina zbog svoje prostranosti, motora, potrošnje i sigurnosti.

BKS_tmo

Post by BKS_tmo »

Ne bi me čudilo da je ovaj naš nesretni uvoznik dovezao na sajam neku siromašnu taxi varijantu auta.
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]

vaz_mashina

Post by vaz_mashina »

Hm, upoređivao sam slike Priore sa sajma u BL i u BG. Dobro sam se zagledao i primjetio sam razliku bar kad je unutrašnjost u pitanju, boja sjedišta i plastike na vratima je različita. Čini mi se da je kvalitet materijala korišćen za sjedišta i kvalitet plastike lošiji na Priori koja je bila na sajmu u BG.

atropin
Automobil: VAZ 2103

Post by atropin »

i ja imam takav utisak.

milan ue

Post by milan ue »

vaz_mashina wrote:Priora sa prošlogodišnjeg sajma automobila u BL ostavila je na mene odličan utisak, a to je možda zbog toga što imam Samaru čiji su konfor i vozačka pozicija lošiji u odnosu na Prioru. Konfor na zadnjem sjedištu je veoma dobar a tu je i veliki prtljažnik. Baš zbog toga što je porodična limuzina, Prioru već vidim kao br.1 na mojoj listi želja kad je u pitanju kupovina automobila. Smatram da je sa tom cijenom od 10.000,00 evra (sa klimom i dva vazdušna jastuka, možda je uračunat i ABS) Priora dobra kupovina zbog svoje prostranosti, motora, potrošnje i sigurnosti.
Samara je izasla pre dvadest i vise godina i bila je hit auto,i vrlo konkurentna i dizajnom i kvalitetom i mislim da nije na mestu porediti te automobile!A sad je 2008.godina,a Priora je auto koji je daleko losiji za vreme u kome je izasla u odnosu na samaru u svoje vreme!Dizajn :roll: ,plastika nije mnogo odmakla od Floride :roll: ,cena :?: :?: :?: ...Ne znam sta su prikazali u BL,ali ovo sto je u Beogradu prikazano,blago receno je katasrofa!Sta ce pustiti u prodaju,videcemo!
Oj Užice, mali Carigrade

vaz_mashina

Post by vaz_mashina »

Naravno da se Samara i Priora ne mogu porediti, automobili pripadaju različitim klasama. Samo sam želio istaći da je cijena Priore pristojna za ono što nudi (cijena Priore bez klime i ABS u BiH iznosi oko 8700 evra). Priora mi je djeluje kao kvalitetan automobil za tu cijenu, da je komforna kako naprijed tako i pozadi. A možda i griješim!?

Post Reply