Here I am..
-
MAGICMASTER
Here I am..
pozdrav svim ljubiteljima lade...
Posto sam jedan od takvih (jedna moja bivsa je izjavila: "Ne plasim se da l' ces da me prevaris sa nekom curom, plasim se da ces dame prevaris sa nekom Ladom..."), evo i ja da se napokon registrujem.. Bio sam na ovom forumu, pre nekih dve godine ako se ne varam... Medjutim nisam imao vremena da se registrujem.... Evo sada sam to uradio.
Ja sam DRagan, buduci sudski vestak iz oblasti saobracajnih nezgoda, bar se nadam, a trenutno se bavim internetom u globalu receno...
Inace vlasnik sam cuvene devetke... Lade Samare 1300s .
Posto sam jedan od takvih (jedna moja bivsa je izjavila: "Ne plasim se da l' ces da me prevaris sa nekom curom, plasim se da ces dame prevaris sa nekom Ladom..."), evo i ja da se napokon registrujem.. Bio sam na ovom forumu, pre nekih dve godine ako se ne varam... Medjutim nisam imao vremena da se registrujem.... Evo sada sam to uradio.
Ja sam DRagan, buduci sudski vestak iz oblasti saobracajnih nezgoda, bar se nadam, a trenutno se bavim internetom u globalu receno...
Inace vlasnik sam cuvene devetke... Lade Samare 1300s .
- vaz_mashina
-
MAGICMASTER
-
MAGICMASTER
Re: Here I am..
Da se pohvalim rodjendanskim poklonom od moje devojke... Jeste da je omasila logo koji je bio aktuelan na mojoj 2018,a da ne pricam i o tome sto je potpuno promasila seriju pa je umest 2108,stavila na solju 2019. Ali vazan je trud... 

Izvinjavam se ako su slike malo velike. Sve ovo kucam sa telefona

Izvinjavam se ako su slike malo velike. Sve ovo kucam sa telefona
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0889/468x60.gif[/img][/url]
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Here I am..
Jes ti iz kraljeva ili pirota,
a gde ono lepa solja al ima i za jeftinije nego ko iz topa ima za 300