Vozdra!!
-
Wecomakina
- Automobil: Lada 2103
Vozdra!!
Pozdrav ekipa ime je vedran dolazim iz zagreba veeeeliki fan prvenstveno starih automobila kao i vlasnik par komada...hm lada,ladu je davnih 80ih stari kupio novu novcatu nazalost nije prezivjela a mebi ostala u odlicnom sjecanju i eto zelje za kupovinom
,nasla se jedna ne znam dal bi rekao idealna jer stoji doooosta godina ali u garazi...radi se o modelu 1500 specijalki...dobivam ju prakticki za djaba od prvog gazde tako da ce mi trebati jako puno savjeta a i dijepova...za vikend bi trebala biti u dvoristu mi pa ju i uredno predstavim do tada svaki savjet vise nego dobro dosao...zivili!!!
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Vozdra!!
Pozdrav, cekamo slike 
-
Wecomakina
Trula je kod vozacevog i suvozacevog poda rupe cak ima ostalo se na prvu cini oke motor vjerojatno zapeko maksimalno te kocnice takodjer tako da ce biti veselo
- aleko-2141
Ako volis auta i imas vremena sve se to popravi, ako je mnogo trula razmisli pre nego sto krenes nesto da radis.
Tu napred ispod nogu one i najpre stradaju, ali tu se one lako srede. Sve je ravno nemas krivina. Zavaris lim i onda napravis gdedicu malo jacu gde ces je kasnije podizati hidraulicnom. Ja sam moju tu krpio, kad se okrpi nije lose unutrasnji deo gredice napuniti zastitom.
Dobro dosao na forum.
Dobro dosao na forum.
-
Wecomakina
Hvala za savjet za krpanje...e sad da priupitam za palenje ipak je stara dama stajala deset godina,dal da sve natopim fino naftom i cekam ili sta da se radi?htio sam nekakve slike postaviti no medjutim posto pisem sa mobitelom mislim da ipak ne mogu nazalost.
- aleko-2141
Petrolej u cilindre, sačekaš par dana, pa probaš da okrenes rukom, ako okrenes, zameni ulje, posto je dole sad propast, kad budes palio prvom verglaj u prazno da podigne ulje, onda vratis svećice i pali.
-
Wecomakina
To je to kolega hvala na savjetu predstavio sam ladu u rubrici Vozila clanova pa cu tamo nastaviti sutra idemo po nju pa cu biti pametniji nadam se da nije bio zajeb sa kupovinom.
Dobrodošao!