NOVI CLAN
- josif visarionovic
- Site Admin

- Leonid Breznjev
NE POKUŠAVAJTE OVO KOD KUĆE!!!
Vidim ja, da je došlo do merenja sprava... stara zabava muškog sveta, pa aj da dam i ja prilog...
Put za iz NS za BG početkom 2002, neki ne-daj-ti-Bože marketing seminar u Privrednoj Komori... Ja za volanom moje zle 2107-kinje i jošt četri zbunjena člana posade različitog spola i uzrasta... (tri žemskinje i jošt je'n kolega... godina od 30-70). Pomislih:
- Pun auto, valjalo bi zera odvrniti tu slavinu od plinčuge...
Negde pre naplatne rampe skontam da svi u autu ćute... a kako i ne bi kada peglamo 140 km/h u autu koji nema 5tu brzinu i malkice mu još bušan zadnji lonac. E, onda sam upalio radio da razbijem tu grobnu tišinu... pardon - ćutanje!
Put za iz NS za BG početkom 2002, neki ne-daj-ti-Bože marketing seminar u Privrednoj Komori... Ja za volanom moje zle 2107-kinje i jošt četri zbunjena člana posade različitog spola i uzrasta... (tri žemskinje i jošt je'n kolega... godina od 30-70). Pomislih:
- Pun auto, valjalo bi zera odvrniti tu slavinu od plinčuge...
Negde pre naplatne rampe skontam da svi u autu ćute... a kako i ne bi kada peglamo 140 km/h u autu koji nema 5tu brzinu i malkice mu još bušan zadnji lonac. E, onda sam upalio radio da razbijem tu grobnu tišinu... pardon - ćutanje!
"Види тата, па то је господин Рајковић..."
he he, dozivljaji sa zadnjim loncem
pre 2 godine (odprilike), postavim pravu cev i ostavim jedan jedini zadji lonac, jos u voznome stanju. I krenu na put u dno Poljske u mesto Zywiec na svakogodishju proslavu kolekcionera pivske atributike. Posto put nije bijo nov vec dosta dobro poznat vozilo se malo brze, i vec nagde okolo Warshawe primetih da nesto puca ko vartomet
. Reko progore on ali nema kuda samo napred. I negde oko 300 km iza Warshawe zvuk je bijo "neodoljiv"
, ali stigli smo ja i kolega u mesto odredista, 2 dana proslavili kako dolikuje berzi piva, i krenuli su Slovacku do Martina i posle u Cesku da dopunimo zalihe piva, a posle svega toga bezbedno uz dosta buke vratismo se u Litvaniju.
Kada je doslo vreme da se menja, lonac je imao samo gornji deo i ogromnu rupcagu po sredini.
dogodovtina nikad bolja
ukupno za ta 3 dana sam presao 2162.7 km.
pre 2 godine (odprilike), postavim pravu cev i ostavim jedan jedini zadji lonac, jos u voznome stanju. I krenu na put u dno Poljske u mesto Zywiec na svakogodishju proslavu kolekcionera pivske atributike. Posto put nije bijo nov vec dosta dobro poznat vozilo se malo brze, i vec nagde okolo Warshawe primetih da nesto puca ko vartomet
Kada je doslo vreme da se menja, lonac je imao samo gornji deo i ogromnu rupcagu po sredini.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!