vigmir wrote:Kad smo vec kod kupovine Lade,reci mi koliko te je kostalo to zadovoljstvo od 112-ce?Na prolece bi hteo da prodam moju Samaru i da kupim nesto novije.
Mirko? Šta ti je? Nisi se nešto razboleo? Nemoj da te vodimo u "Lazu Lazarević"!
Šalu na stranu i uz malo offtopicanja, možda ti bolje da nađeš 112-cu u dobrom stanju. Po oglasima možeš naići na 3-4 godina stare modele za cenu do 5000e.
Ja bi opet kupio Samaru kad bi nasao neku oko 2002 ili 2003(one zadnje serije sto su se jos prodavale kod nas) ali ih je malo teze naci.Tesko se gazde odricu njihovih usluga.
Jos jednom se izvinjavam za skretanje sa teme u ovom delu foruma
Vozim 112-icu 1.5GLi, 16v, 2003. godiste. Kupio sam je pre nekih mesec dana, a pre toga (od kad znam za sebe) vozio sam samaru od koje jos uvek ne zelim da se odvojm pa je za koji dan vozim u selo da tamo zavrsi svoj zivot...
Kad smo vec kod kupovine Lade,reci mi koliko te je kostalo to zadovoljstvo od 112-ce?Na prolece bi hteo da prodam moju Samaru i da kupim nesto novije.
112-ica me je otkostala 4500 evra, ali navelo me to sto je relativno "mlada" i presla tek 24000 km. Uz to vozio je neki matori lik i nije je uopste mucio pa je ekstra ocuvana... Za sada sam zadovoljan novom lajkom i ne moze da se poredi sa mojom starom samarom - potpuno drugi auto, kao da je nije Rus sastavljao...