Ko je ko na forumu?
Da se predstavim...
Da se predstavim...
Zovu me Bele, rođen sam 1981. godine u Tuzli. Apsolvent sam (nadam se ne još dugo) na Defektološkom fakultetu u Tuzli i što je najvažnije odnedavno (jednih 6 mjeseci) sam ponosni vlasnik LADE 110, 1,5GLI 16V, 2003. godište. Drugi sam vlasnik, prije mene ju je vozio neki ovdašnji doktor (relativno dobro očuvana obzirom da nije bila garažirana). Kupio sam je sa 81000 km. Bilo je određenih radova na njoj ali ništa ozbiljno... Toliko, dosta od mene u predstavljanju...
Vidimo se...

Evo mene i druga sa mojim LADAĆOM...
Zovu me Bele, rođen sam 1981. godine u Tuzli. Apsolvent sam (nadam se ne još dugo) na Defektološkom fakultetu u Tuzli i što je najvažnije odnedavno (jednih 6 mjeseci) sam ponosni vlasnik LADE 110, 1,5GLI 16V, 2003. godište. Drugi sam vlasnik, prije mene ju je vozio neki ovdašnji doktor (relativno dobro očuvana obzirom da nije bila garažirana). Kupio sam je sa 81000 km. Bilo je određenih radova na njoj ali ništa ozbiljno... Toliko, dosta od mene u predstavljanju...
Vidimo se...

Evo mene i druga sa mojim LADAĆOM...
- josif visarionovic
- Site Admin

Hvala na dobrodošlici...Dobrodosao. Koji si smer na defektologiji?
Jel ti treba posao kada zavrsis?
Moj smer se zove "Poremećaji uponašanju" (odnosno to sad nazivaju odsekom), predmet mog zanimanja je resocijalizacija, maloljetnička delinkvencija, narkomanija i etc. (ma da te ne gnjavim detaljima...)
A posao, pa naravno da mi treba, ali već sam u nekoj shemi za to (by the way thanks for asking
- josif visarionovic
- Site Admin

Zdravo narode, da se predstavim prvo ko shto je red :)
Milan, 26 godina iz Makedonije, srechan sam da sam nasho ovaj klub ljubitelja Lade i da vishe nauchim za moj omiljeni auto, sramota me da imam dve Lade Special a da ne znam skoro nishta oko njih osim kako se puni plin :) To je to, malo vishe oko auta u drugoj temi.
P.S. Srechna 2008 svima, nadam se da moj srpski nije toliko smeshan ali dajem sve od sebi :)
Evo i jednu sliku...

Milan, 26 godina iz Makedonije, srechan sam da sam nasho ovaj klub ljubitelja Lade i da vishe nauchim za moj omiljeni auto, sramota me da imam dve Lade Special a da ne znam skoro nishta oko njih osim kako se puni plin :) To je to, malo vishe oko auta u drugoj temi.
P.S. Srechna 2008 svima, nadam se da moj srpski nije toliko smeshan ali dajem sve od sebi :)
Evo i jednu sliku...

Last edited by dready on Sat Jan 05, 2008 2:56 pm, edited 1 time in total.
- josif visarionovic
- Site Admin

djape
Predrag Radenkovic, 1977.god, iz Zemuna, zivim u Z.Polju vec 3god, majstor - bravar za sigurnosna vrata, brave i sl. vec 11god, odustao od vise el.teh kad sam osetio kako je slatko imati kintu u dzepu, prva ljubav, sto se kola tice - Fiat, odnos prema Ladi hmmm... strastven je pravi izraz. nekad je volim a kad pocne da zeza bas je mrzim
oko kola sam poceo da se muvam iz nuzde, vremenom mi je to postao hobi. gadi mi se kad treba da promenim pakne ali ako me neko pozove da nabudzimo jaci motor uvek sam za

oko kola sam poceo da se muvam iz nuzde, vremenom mi je to postao hobi. gadi mi se kad treba da promenim pakne ali ako me neko pozove da nabudzimo jaci motor uvek sam za

j***** auto bez kardana
- josif visarionovic
- Site Admin

- James_2101
Da ne bi doshlo do izazivanja nemira i tome slicno... Mozda se jesam, a mozda i nisam predstavio...
Neka me neko opomene ako greshim...
Milan Mitic, Nis, 22 godine, student zurnalistike, treca godina studija, odrastao u beloj 2101 iz `72, trenutno ponosni vlasnik 110 1.6 iz 2006 godine, lepotica je levo.
Nazalost, vise vremena provodim u sivo-maslinastoj Zastavi 128 1.1GX iz `86.
Bela 2101 je otisla iz porodice... zbog jedne Fiat Regate koju sam ostavio da trune... Nikad prezaljen Ziguli.
Slike cu postaviti kad... kad se malo uljudim, znate kakvi su studenti - roditelji ih smatraju mesavinom hipika i tinejdzera...
Neka me neko opomene ako greshim...
Milan Mitic, Nis, 22 godine, student zurnalistike, treca godina studija, odrastao u beloj 2101 iz `72, trenutno ponosni vlasnik 110 1.6 iz 2006 godine, lepotica je levo.
Nazalost, vise vremena provodim u sivo-maslinastoj Zastavi 128 1.1GX iz `86.
Bela 2101 je otisla iz porodice... zbog jedne Fiat Regate koju sam ostavio da trune... Nikad prezaljen Ziguli.
Slike cu postaviti kad... kad se malo uljudim, znate kakvi su studenti - roditelji ih smatraju mesavinom hipika i tinejdzera...
Hladno pivo, vrela cica i moja draga Lada 110tkica!