Inace auto je 2002god. i presla je nesto manje od 30 000km. ja sam drugi vlasnik i do sada nista nije menjano na motoru a limarija je radjena pre 2 godine iz razloga sto je bila zakacena u zadnja vrata i rub a bivsi vlasnik je i vlasnik (prodavnice boja...) farbare pa je tako moja LADA dobila plavu PPG boju od mazde MX5 .
Kada sam je kupovao bio sam svestan da je to LADA a i za taj novac od 3700e sam imao da kupim nekakvog Punta iz 96-te god. koji je presao ko zna koliko i promenio 20-ak vlasnika do sada , e sad znajuci onu nasu staru "koliko para toliko i muzike" ja mogu da kazem da "bolje sam se udala nego sto sam se nadala" xaxaxaxaa
Do sada nisam imao vecih problema osim sitnih el. kvarova tipa losi kontakti i zaglavljivanje pumpice (brizgaljke) za vetrobransko staklo , kao i stalno opustanje raznoraznih srafova od kojih one silne plastike po kabini pocinju da krckaju . Ali i dan danas imam kojekakvih problemcica ali otom-potom a i kakav bi to auto bio kad ne bi nesto cackao oko njega ??? Kakav bi to bio odnos covek - auto , ja i dalje verujem da kolko ti cuvas auto toliko i auto cuva tebe !!!