POZZ svima

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

Post Reply
IgOr-iginal

POZZ svima

Post by IgOr-iginal »

Zovem se Igor i imam 32god. iz Krusevca sam . Vlasnik sam vec nesto vise od godinu dana LADA 110 , 1.5GLI - 16v .
Inace auto je 2002god. i presla je nesto manje od 30 000km. ja sam drugi vlasnik i do sada nista nije menjano na motoru a limarija je radjena pre 2 godine iz razloga sto je bila zakacena u zadnja vrata i rub a bivsi vlasnik je i vlasnik (prodavnice boja...) farbare pa je tako moja LADA dobila plavu PPG boju od mazde MX5 .
Kada sam je kupovao bio sam svestan da je to LADA a i za taj novac od 3700e sam imao da kupim nekakvog Punta iz 96-te god. koji je presao ko zna koliko i promenio 20-ak vlasnika do sada , e sad znajuci onu nasu staru "koliko para toliko i muzike" ja mogu da kazem da "bolje sam se udala nego sto sam se nadala" xaxaxaxaa :lol: !!!
Do sada nisam imao vecih problema osim sitnih el. kvarova tipa losi kontakti i zaglavljivanje pumpice (brizgaljke) za vetrobransko staklo , kao i stalno opustanje raznoraznih srafova od kojih one silne plastike po kabini pocinju da krckaju . Ali i dan danas imam kojekakvih problemcica ali otom-potom a i kakav bi to auto bio kad ne bi nesto cackao oko njega ??? Kakav bi to bio odnos covek - auto , ja i dalje verujem da kolko ti cuvas auto toliko i auto cuva tebe !!!

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Pozdrav!

milan ue

Post by milan ue »

Dobrodosao,Igore!!!
Oj Užice, mali Carigrade

vigmir

Post by vigmir »

Dobrodosao!!! :D

IgOr-iginal

Post by IgOr-iginal »

Hvala , hvala svima .

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Dobrodosao. :D

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Здраво, здраво.

Zdravo, zdravo.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

vazman
Automobil: Lada 111+2103

Re: POZZ svima

Post by vazman »

IgOr-iginal wrote: ja i dalje verujem da kolko ti cuvas auto toliko i auto cuva tebe !!!
da, to je to... :D i ja vjerujem, da ako sam ja dobar do lade (111 1,5) , ona bude do mene.. :D :D moja je g.2000, 79000 bez hrđe (garaža, zaštita..)..nema problema. Vlastnik sam 5 godina( od moje 18. godine), osim ulja, filtrov prije svakih 10 000 km...i još nekih malih problemčiča (kontakti, centralno zaključivanje) crkao je einlaser ali štarter... zbog ovog nije palila, ... samo jedan put u 5 godina :D vozim polako, jer sam još študent, nečem da platim policajcima.....

pozdrav :!:
Image
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom :)
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera

Goxxy

Post by Goxxy »

Dobrodošao Igore.

Fin izbor, kakav Punto - Lajka je pravi autić za nas u Srbiji ;)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

pozdrav
moja Lada, gazi svakog gada...;)

milicevicv

Post by milicevicv »

pozdrav
nije sto je lada,al je zakon

kizahood
Automobil: Lada Niva

Post by kizahood »

Pozdrav!

Raduje me kad cujem da i ove nove Lade sa FI motorima i gomilom suvisne elektronike rade (manje-vise) kako treba, jer sam bio veliki skeptik kad je u pitanju kombinacija ruskog vozila i gomile elektronike, jer Rusima elektronika nikad nije bila jaca strana.

I starije Lade kad gledamo, najcesci problemi su vezani za elektroniku i struju uopste.

Post Reply