Veliki pozdrav
- Cinculator
Veliki pozdrav
Pozdrav svim ljubiteljima i uzivaocima u ladinim automobilima.Ja sam Marko iz Beograda, vlasnik Lade 111 8v 1.5.
Nadam se da cu na vasem forumu moci da prikupim informacije vezane za odrzavanje i servisiranje mog auta, s obzirom da sam imao u proslosti problema sa pojedinim serviserima.
Nadam se da cu na vasem forumu moci da prikupim informacije vezane za odrzavanje i servisiranje mog auta, s obzirom da sam imao u proslosti problema sa pojedinim serviserima.
- Cinculator
- letnjikovac
- Cinculator
Da da i sad sve prebacimo na navijacke rasprave dok ne popijemo banletnjikovac wrote:Pozdrav za sve GROBARE na planeti, "Vi ste Grobari, najjaci ste najjaci!".
Dobro je imacu s'kim da se prepucavam, a mogu ti pomoci i oko lade i ja sam se opekao sto puta kod raznih majstora!
Pa pazi ja sam imao neka losa iskustva sa jugo ladom.Odnosno dok je radio jedan lik igor tamo sve je bilo ok, znaci do jaja je majstor.Onda je on otisao iz firme, a ovi sadasnji majstori ako se uopste tako mogu nazvati, cinimi se da nisu dorasli zadatku.Par puta sam otisao kod njih i nisu mogli da mi otklone neke kvarove.
Na svu srecu nasao sam fon od tog majstora koji je dobar pa sad servisiram kola u firmi tim v gde inace trenutno radi taj igor.
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
- IgOr-iginal
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver