Pozdrav svima zaljubljenicima u lade.Ja sam vlasnik samare 1.3/5v/89g koja mi trenutno sluzi kao minibus (zena,3dece i ja), pa se nadam jednoj 111 ili priori karavan.
Dobro nam dosao Choksi, nadam se da cemo podeliti iskustva i mislim da ce nam tvoje iskustvo dosta znaciti.
Vlasnici samara, za sada ste u velikoj prednosti u odnosu na nas sa zadnjim pogonom, a sa Choksijem ste dobili jos jedno pojacanje.
Odlično, još jedan tata u klubu. Svaka čast za broj djece, moja je želja da ih imam toliko, daće Bog. Pozdrav od još jednog tate (1 djevojčica) i vlasnika samare.
Ja sam od kad znam za sebe ladista jer moji od 76 do dan danas voze ladu standard(koja je prezivela 3 generalke i 4 sredjivanja limarije) i vozice je dok ima delova za nju. Tako da sam ja presao sa zadnjeg na prednji pogon i vise mi se svidja jedino zbog ponasanja zimi.
I ja naravno, zima je najbolje vreme za "igru" sa ladom ali ne i ova sadasnja zima, mada razumem zasto je Choksi presao na prednji pogon, ipak treba da brine o porodici...
хе хе супер, клинцима је то уживанција!
Сад си ме подсетио тако је и мој матори у самари превио кревет од задњег седишта кад рано ујутру идемо за село или на море...
he he super, klincima je to uživancija!
Sad si me podsetio tako je i moj matori u samari previo krevet od zadnjeg sedišta kad rano ujutru idemo za selo ili na more...