Pozdrav iz Velike Plane
Pozdrav iz Velike Plane
Cao ljudi, ja sam Vlada, iz Velike Plane sam i imam Ladu VAZ 1975. To je caletov prvi auto, prvi auto koji sam vozio i sredjivao.b Za mene je to najlepsa Lada. Kod nas je od '90. godine. Ne vozi se vec par godina, i stoji u garazi i ceka neko bolje vreme. Drago mi je sto sam dosao na ovaj forum, ali mi je ujedno i zao jer sam dosao ovde da bih je prodao nekome ko ce da je cuva i sredjuje, a ne nekome ko ce da je vozi mesec dana i posle proda ciganima na otpad. Mnogo volim taj auto, ali ga moram prodati jer sredujem dva auta, zaglibio sam se i moram da se izvucem iz toga.... Pozdravljam vas sve, izvnjavam se sto je tekst malo duzi i iskreno se nadam da cu ponovo nekad imati ovakvu Ladu kada budem imao mogucnosti za to. 
Re: Pozdrav iz Velike Plane
predpostavljam da je u pitanju 2101. izvuci je iz garaze i slikaj je
j***** auto bez kardana
Ili je 2101 ili specijalka, ako je specijalka taj unikat je greota prodavati. Usvakom slucaju dobro dosao na forum i cekamo slike.
Slikacu je i predstaviti cim budem imao vremena za to. Ko zna moda ce i ostati kod mene jer prodajem i Bubu pa ako nju prvu prodam Lada ostaje. Nije Specijalka ali je svakako unikat
. Evo ovakava je 2101 http://www.motorstown.com/31735-lada-%2 ... -1200.html
Aha znaci zigoli, cinimise da u njima bese fiatov motor.
unikat nije, a jos manje je fiatov motor. opet, sve su redje i ako je dobro ocuvana neces imati problem da je prodas
j***** auto bez kardana
Ranije devedesetih godina kada sam isao po bugarsku vidjao sam zigoli sa fijatovim motorom. Sta i kako je bilo detalje nisam gledao ali lade sa tim motorima su se prepoznale po zvuku motora.
Nije Fiatov motor unutra. Da Ziguli
. Znam da su jako retke, zato mi je i najvise zao sto je prodajem jer ne znam da li cu nekada moci da je kupim opet. Ok je ocuvana, ali je potrebno farbanje, kad je slikam napravicu temu pa ce te videti, slike govore bolje od reci.
pa i nije bas mnogo retka, imas na oglasima u svakom trenutku bar 5 komada.
u krugu od 2km od moje gajbe ima 5-6 koje se svakodnevno voze i sve su u pristojnom stanju.
u krugu od 2km od moje gajbe ima 5-6 koje se svakodnevno voze i sve su u pristojnom stanju.
j***** auto bez kardana
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Pozdrav momce iz Velike Plane 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- KardanPower
- Automobil: Lada 2107
Pozdrav i dobro nam dosao! 
- vlaskodolac
- Automobil: Lada 2103
Pozdrav...