Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav svim članovima lada kluba,
Ja sam Miša iz Sombora (40 god) od 2011. godine imam ladu Rivu 2104 (2002.godište).
Kada je kupljena imala je 98.000 km, kod mene je prešla do januara 2013. još 17.000 km. Od tada je odjavljena, jer joj je crkao motor, a i limarija je bila u očajnom stanju. Pošto imam mnogo drugih obaveza polagano je sklapam, a za vozanje imam Z-101.
Mnogo kvarova na njoj sam rešio zahvaljujući ovom forumu.
Ja sam Miša iz Sombora (40 god) od 2011. godine imam ladu Rivu 2104 (2002.godište).
Kada je kupljena imala je 98.000 km, kod mene je prešla do januara 2013. još 17.000 km. Od tada je odjavljena, jer joj je crkao motor, a i limarija je bila u očajnom stanju. Pošto imam mnogo drugih obaveza polagano je sklapam, a za vozanje imam Z-101.
Mnogo kvarova na njoj sam rešio zahvaljujući ovom forumu.
Re: Pozdrav
Pozdrav Misa i dobro nam dosao.
Uhh 2002 godiste i sa tom kilometrazom i da te ona tako izda.
Covece pa kakve su te novije lade, djape je izgleda u pravu.
Uhh 2002 godiste i sa tom kilometrazom i da te ona tako izda.
Covece pa kakve su te novije lade, djape je izgleda u pravu.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
pozz kolega!
daj neku sliku, pricaj sta ti treba od delova, da pomognemo!
daj neku sliku, pricaj sta ti treba od delova, da pomognemo!
j***** auto bez kardana
- KardanPower
- Automobil: Lada 2107
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Pozdrav 
Dejca, prethodni vlasnici je nisu održavali nikako, verujem da je to glavni uzrok svih kvarova na ladi.
Djape, ne bih da je slikam dok je ne sastavim. od tebe sam kupio levo krilo tako da imam tvoj broj telefona, ako mi nešto bude trebalo.
Poz
Djape, ne bih da je slikam dok je ne sastavim. od tebe sam kupio levo krilo tako da imam tvoj broj telefona, ako mi nešto bude trebalo.
Poz
imam i originalnih sajtni, vrata, dobra polovna peta vrata bez trunke rdje, dobra sedista...
cujemo se
cujemo se
j***** auto bez kardana
Djape,
Pročitao sam na forumu da si nabavljao kvalitetnije spone i kugle, u Somboru mogu da kupim Fenox ili neke turske. Konkretno, zanima me centralna spona i kugle za oba točka i naravno njihova cena.
Pročitao sam na forumu da si nabavljao kvalitetnije spone i kugle, u Somboru mogu da kupim Fenox ili neke turske. Konkretno, zanima me centralna spona i kugle za oba točka i naravno njihova cena.
kugle po 12e kom, centralna je 30.
kugle imam originalne vaz iz starih zaliha, iz 80tih, moog, delphi, a centralna je ruska, opet iz 80tih...
kugle imam originalne vaz iz starih zaliha, iz 80tih, moog, delphi, a centralna je ruska, opet iz 80tih...
j***** auto bez kardana
Da budem iskren ovo mi je prva lada i nisam siguran kada su kugle za menjanje. Kada dignem auto točak se ne klima, gume na kuglama su u čitave. Probao sam da podmetnem pajser i tada nema klimanja nikakvog. Da li se to može osetiti u vožnji?
Spone sam zamenio levu i desnu stranu pre dve godine preventivno (malo su mrdale) , a centralnu nisam. Ne mrda ona ni sad, a opet ne volim da rizikujem, jer ne znam koliko je stara spona.
Poz
Spone sam zamenio levu i desnu stranu pre dve godine preventivno (malo su mrdale) , a centralnu nisam. Ne mrda ona ni sad, a opet ne volim da rizikujem, jer ne znam koliko je stara spona.
Poz
ne menjaj sto nije crklo. generalno, ako se ne mrda kad dignes tocak, dobro je
j***** auto bez kardana