Sasvim slučajno, eto i mene...

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

p0peye

Post by p0peye »

Zdravo ljudi,
na ovom forumu nešto definitivno ne štima sa obaveštenjima...
Prvo ne mogu da nađem opciju "prati temu" iliti "subscribe to this tread" - sem ako nešto ne napišem - pa dole štikliram "Notify me when a reply is posted".
E - a evo ja postavio ovu temu - pa opet ništa - sada sam postavio temu vezano za brisače koristeći reč "brizgalje" - a onda mi sunu da pretražim i sa "prskalice" - i - evo ovde, u mom ličnom predstavljanju - ljudi se raspisali...
:)
A mene nigde... Sorry :)

Dakle:
Bobby wrote:pozz i dobrodosao, zanimljiv tekst :)
Bolje vas našao sve (da ne odgovaram svakom posebno) :)
dobrodosao. a sta je bilo sa rivom?
Rivi je u januaru istekla registracija. Pošto joj je limarija toliko loša da više ni dizalicom ne može da se digne - odvežena je u AR, i tamo čuči u garaži i čeka svoju sudbinu... Žena reče da se rođak sa sela raspitivao da kupi motor, jer je odličan (a ima i italijanski plin - ufrađen pre 20-30 god) - a sve mi se čini da će da ga dobije za dž - pošto nije čovek baš pri parama... No - to je na tašti da odluči - sada se na nju vodi...
dobrodosao. i daj slike da vidimo te lajke.
Biće i slika čim sredim neke ogrebotine koje smo pazarili na parkingu ni krivi ni dužni... ( a staru ladu niko ni da dotakne - vidiš šta ti je sudbina...)

Dakle - sa iglama pažljivo...

Probaj da zategnes sraf kod brisaca.Ja sam to kasno skontao,tek posle,sto sam s**bao brizgaljku sa iglom...
Imre - jel' može mali tip: koji šraf da zategnem? (nisu metalne - plastične - kao na tvojoj slici...)

Pozz svima :)
pozz, p0peye
Lada 110 1.5 8V, '03 sequent plin

Post Reply