predstavljanje :)

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Re: predstavljanje :)

Post by altinjanin »

Dobro bre,prestanite da me crnite kod novog clana,pa jos zenskog :) Boki kaze Altinjanin ovakav,Vazman kaze altinjanin onakav,aman vise.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Boki78

Post by Boki78 »

altinjanin wrote:Dobro bre,prestanite da me crnite kod novog clana,pa jos zenskog :)
A kakve veze ima to sto je clan zenskog pola? Valjda nam je uvek zabranjeno da crnimo casno gazdino ime? Ili ipak to mozemo pred muskim clanovima? :mrgreen:

altinjanin

Post by altinjanin »

Treba ugled,nivo da drzimo,a vi tako o meni... :mrgreen: :mrgreen:

Boki78

Post by Boki78 »

Jest, zezamo naseg poglavicu :mrgreen:

djape1977

Post by djape1977 »

dobrodosla jeco!
j***** auto bez kardana

yetsa
Automobil: samara

Post by yetsa »

koja gužva!!! ;)

nisam valjda ja jedina skvo?????
hajde, priznajte gde su ostale?! šta ste im uradili?
ako mi kažete da ih od poslednjeg skupa nema više, imaću o čemu da razmišljam.... :mrgreen:

Boki78

Post by Boki78 »

yetsa wrote: hajde, priznajte gde su ostale?! šta ste im uradili?
Sta da ti kazem, sem, bile su ukusne :twisted:

BTW ja zensko na ovom forumu zatekao nisam, a ovi stariji forumasi pricaju da postoji legenda o tome da je nekad bilo zena ladasa :)
yetsa wrote: ako mi kažete da ih od poslednjeg skupa nema više, imaću o čemu da razmišljam.... :mrgreen:
Nije ih bilo ni na njemu, tj bila je poglavicina zena, ali ona nije na forumu :D

djape1977

Post by djape1977 »

ni jedna dosad nije istrajala u ideji da vozi ladu. odustale su na prvi znak uobicajenih problema.

inace, ja sam ti radio vrata...
j***** auto bez kardana

yetsa
Automobil: samara

Post by yetsa »

do-bro, počinjem da sklapam sliku.... biće ovo jedno zanimljivo putovanje...
inače, ja moram da primetim da je moj auto overilo pola ovog foruma, što zvuči vrlo muški, ali nisam tako mislila :oops:

u svakom slučaju, biće mi čast i zadovoljstvo da ne odustanem, jer koliko vidim iz drugih postova, sve se to da 'opraviti. jedva čekam proleće... čula sam da je divno kad olista sav onaj zeleniš u Canetovom dvorištu... :?

kako ste se vi odlučili za Lade? ljubav, ekonomija, inat ili nešto četvrto?

Boki78

Post by Boki78 »

yetsa wrote: inače, ja moram da primetim da je moj auto overilo pola ovog foruma, što zvuči vrlo muški, ali nisam tako mislila :oops:
Pazi, nije pola, samo dvojica, a ja sam drugom "drzao svecu" :mrgreen:
yetsa wrote:čula sam da je divno kad olista sav onaj zeleniš u Canetovom dvorištu... :?
Jeste, krusaka, alata i delova na sve strane :mrgreen:
yetsa wrote: u svakom slučaju, biće mi čast i zadovoljstvo da ne odustanem
Racunaj da ce biti i napor, umor, trosak, zivciranje itd. Kada je u pitanju odrzavanje u licnoj reziji Lada zahteva entuzijaste :)
yetsa wrote: kako ste se vi odlučili za Lade? ljubav, ekonomija, inat ili nešto četvrto?
U mom slucaju nasledje, uspomene i naravno ekonomski momenat :)

djape1977

Post by djape1977 »

svidja mi se na neki perverzni nacin. verovatno cist mazohizam
j***** auto bez kardana

altinjanin

Post by altinjanin »

Bolest zvana lada... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vazman
Automobil: Lada 111+2103

Post by vazman »

ja sam zbog NJE i ruski nešto poćeo da se ućim.. :mrgreen: ali, poštujem i rusku kulturo, ima ovde nekoliko svjetskih velikana, zbog njih je i istorija malo zanimljivija, zbog revolucije se je promenio svijet ... ne znam, ali kolko sam ja živ samo 5 godina nije bilo Lade kod kuče, u početku je bila 2105, došla Samara, nova u 1993 g. (do 1997 su roditelji obe Lade prodali, od tada su bili kod kuče Renault, Volvo 2x, opel, BMW novi od prošle godine- ali ovo nije ništa.. :mrgreen: Lada je naprosto Lada), ja sam 2003 kad sam položio vozaćki i kupio Ladu 111, i u augustu 2012 sam kupio drugu Ladu 111, (pola godine sam imao i Škodu Feliciju koja je bila naprosto katastrofa, svake 14. dana joj je falilo nešto, ne možeš da vjeruješ.. :mrgreen: ) u 2005 sam kupio 2101 g. 78 koji još uvjek ćeka obnovu, 2007 sam kupio 2103 g.79 koji imam ovako malo za dušu i skupove oldtimera, vozim je samo u lepe sunčne dane prolječa, ljeta i možda i koji dan rane jeseni, inače čeka u garaži... Kad bude dovoljno novca kupit ću sigurno novu ladu jer je sad ovo već deo mog imidža .. svi me znaju po tom .. ovako malo bolujem za nekim zdravim rusofilstvom, več odkad pamtim za sebe, ali ne previše i preživio bi i bez toga svega, bez knjiga o ruskoj istoriji i kulturi (imam i gomilu drugih), bez Lada.. ali ovako bi falio neki deo mene, ne bi više bio "normalan"..
Image
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom :)
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera

kizahood
Automobil: Lada Niva

Post by kizahood »

yetsa wrote: nisam valjda ja jedina skvo?????
Ehh...

Ima moja zena Skodilaka. I na njemu 4 letnje gume. Juce najavili danas sneg, a ona odma "aj' da kupim gume, Zakon, 'vo-'no..."

Kazem ja njoj, kod nas svega nekoliko dana godisnje ima "snega na putu", tih nekoliko dana uzmi mog Ladilaka za pos'o (ja na pos'o idem peske) i ustedeces jedno 25 'iljada...

E sad pazi kad je njoj lakse da da tih 25 'iljada nego da nekoliko puta godisnje provoza Ladilaka :roll:

Dakle, dobro dosla i svaka cast!

dejo

Post by dejo »

yetsa wrote: kako ste se vi odlučili za Lade? ljubav, ekonomija, inat ili nešto četvrto?
jer smo totalno drugčiji od drugih... :D :D :D

Post Reply