Pozdrav!
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Pozdrav!
Pozdrav! Obozavam da vidim da ima jos clanova sa 2101/2/3/6 Ladama i da sw javlja interesovanje za njih...
Miljana svuda ima...
Strucnjak za Zastave, a od nedelje sam se i ja zaljubio u njegovog Juga... 
Miljana svuda ima...
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Miljana znam odavno, ima ga na skoro svim Zastava forumima ali nisam znao da je i ovde. Predpostavljam da vam nabija na nos Weber umesto Solexa 
Pa ima nas i sa ovog foruma koji posećujemo drage volje i zastavin forum. Ja sam nekad imao GTL 55 i puno poznajem zastavu pa kad imam vremena učestvujem i na zastavinom forumu.
Drago mi je da ima i fanova domaceg automobila koji nisu kao ostali ''zaljubljenici'' koji prodaju sve omiljene ljubimce cim iskoci jeftina ponuda za nesto jace i bolje.
Upravo tako!
Naravno kao sto Dejca kaze, posecujemo mi i Zastavine forume, ja sam do skoro imao Ficu za Y45 motorom, Miljana poznajem licno, a bio sam i sad u nedelju na Iline vode u Kragujevcu na skup... 
-
Boki78
Sto se mene tice moze slobodno da nam nabija weber na nos, otvoreni smo za sve predlogethe_milos wrote:Miljana znam odavno, ima ga na skoro svim Zastava forumima ali nisam znao da je i ovde. Predpostavljam da vam nabija na nos Weber umesto Solexa
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
nisi pratio na casu :p eno ti u mojoj temi weber 30 32 sa keca
Nisam bio u Kg prosle nedelje ali bio sam u Lepenskom viru u Julu, bio je super.
Boki78, znam da neki stavljaju Solex sa Lade na Zastavu kada ne mogu da nadju krsten Weber i da pasuje tako da verovatno moze i Weber na Ladinu granu bez prepravki.
Boki78, znam da neki stavljaju Solex sa Lade na Zastavu kada ne mogu da nadju krsten Weber i da pasuje tako da verovatno moze i Weber na Ladinu granu bez prepravki.
Ja na Lepenskom nisam bio ali sam cuo da je bilo lepo jer je drugar isao, pa su ovi nasi iz Nisa zakasali nacisto...
Jeste, imali su nekih problema usput nazalost. Na kraju, sve se dobro zavrsilo srecom.
-
Boki78
nisamaleko-2141 wrote:nisi pratio na casu :p eno ti u mojoj temi weber 30 32 sa keca
OK grana je resena, a sta se desava sa filterom vazduha, jel mora zastavin ili moze i ladin?the_milos wrote:Boki78, znam da neki stavljaju Solex sa Lade na Zastavu kada ne mogu da nadju krsten Weber i da pasuje tako da verovatno moze i Weber na Ladinu granu bez prepravki.