deki bre pa ja sam kod tebe kupovao gorivo za moju lajku svojevremeno,pa znam gde ti je kuca i ja sam iz Radnicko al na kraj kod Mengu, znam brate ja tebe iso sam sa Nikolu u odeljenje a sa Baneta amerikanca radio u Nis tako da znam ko je sad u pitanju
ma Dejca je kralj mogli smo da ga probudimo i u 3 ujutro on bi nam prodao gorivo, nemoj da ga je neko napao covek je radio casno svoj poso i nikad nisam imao problem sa njegovim gorivom
Aaa taj Nikola, ćale mu je Bane taxi, dobro znam njega. Sećam se dobro kako ste me budili, mene što ste i budili i nije problem ja ionako nevolim spavati ali komšije su mi puno prigovarale.
Bas tako taj Nikola a izvini za budjenje inace da tebe nije bilo nebi mogli da sipamo corbu nigde tako kasno a shodno tome, nebi bilo nista od ponocne amortizacije zadnjeg trapa tako da hvala u svakom slucaju
Moze i ovaj vikend, samo ne znam da li mogu i ostali ... ...
Boki radi 36h dnevno i nema vremena, Gago bi isao ali mu je devojcica skratila lanac pa ga ne pusta nigde samog ... Aleko bi da mu dupe vidi put ali ga hebe tenak pa se nabije u garazu i apstinira od svega ... ...
Idemo nas dvojca ako oni nisu u prilici ali onda moramo da jedemo za svu 5oricu ... ... Samooo .... da nije i Paya pirke pa da nadje neki izgovor da nas odvrati od puta ... ...