Eto i mene

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

2107 wrote:Dobrodosao in da club! ;)
Rano si se setio da mu pozelis dobrodoslicu
:D
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

Vigi

Post by Vigi »

ma bolje ikad nego nikad :D

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

da,da znam,zajebano je kad propiski ta slavina,al sve se da srediti. imam odlicne majstore u Zemunu,pa,ako nekom treba nek vice.Pozdrav Altinjanin
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

zlatko83vr

Post by zlatko83vr »

Ljudi pozz. Da ne otvaram novu temu, ako vec postoji neka neko usmeri. Pred zimu sam sredjivao patos, jer mi voda nadojila tepih u pi..u ma..... postojale dve rupice, to sam zavario i lepo ceo patos i ispod i iznutra premazao izolacijom. Staklenu vunu sam zamenio ma divota. Danas lepo vreme, pa reko da pregledam patos iznutra, skinem lajsne podignem tepih a patos vlazan, staklena vuna se nadojila I TO samo na mestu ispod vozacevih nogu, sve ostalo suvo ko barut. DA LI JE neko ima slican problem i kako ga je resio. Ako negde ne ulazi voda, onda je zbog staklene vune, koja po mom misljenju, stvara kondezaciju, ja premazujem vec treci put patos za 5 god. i stvarno mi ide na zivce. U svakom slucaju sutra idem kod majstora, koji mi je pre toga rekao da se voda slivala zbog zapusenog slivnika pored osiguracke table. Valjda cu resiti ovaj problem.

zlatko83vr

Post by zlatko83vr »

Sad sam video da sam pisao u necijem predstavljanju, jer moje pitanje najvise odgovara ovoj temi. Za svaki slucaj sam isti problem predstavio u temi IZOLACIJA.

Post Reply