pozdrav
Re: pozdrav
Posto je na satu poceo da dize temperaturu ja sam otisao kod najstora...on je tvrdio da je do sata...a ja iz straha odem kupim vodenu pumpu, termostat, jedan davac na glavi, drugi na bloku...antifriz...da bi dobio na kraju isti efekat...i zaista glupi sat ne radi...nova kontrolna tabla je 10000 din... pitas me na sta je otislo 1500e...na glupostine tog tipa...ne radi mi grejac zadnjeg stakla...ja uzmem drugo staklo, promenim, radi 2 nedelje, opet crkne...
Ma kazem vam ja, izlazi ona i uz masnu banderu, i ima neku pricu, ali ja volim auto kome uradim svaku sitnicu jednom godisnje i vozim...a ne da svaki cas obilazim majstore...ona je dobra da se uzme od renta car agencije da se izivis i platis za to...a da bude primarni auto...hvala ali ne...
60 evra ti je polovan ispravan peto stepeni menjač u Leskovcu. Ja sam skoro kupio četvoro stepeni za 30€. Kupio i namontirao pa dokle tera, hteo sam ja moj stari da remontujem ali džabe ovde nema majstor za to. Dijagnostika majstori neće sa tim da se bakću a starih majstora koji su to nekad radili više nema.
E vidis, zato i nemogu da je gledam ocima, pravi si izraz upotrebio, dokle tera...ceo je auto napravlje dokle tera...
Ako ti to tako gledas ne kupuj nijedna kola, a takvo ti je sve i na ovom svetu pa i sam svet tj. planeta na kojoj hodamo. Sutra moze da nas kekne neka kometa i cao nema nas vise.
Druze, ja sam ti naveo cinjenice...na tojoti mi za godinu dana nije nista crklo a 2002 god. Je, a na lajki mi i po dva puta crkne...uostalom, dodji da provozas nivu, pa da ti dam tojotu, pa punta...shvatices kako odrzavam automobile i o cemu ti pricam
Jos sa tojotom teglim non stop nesto...
Nego, ima li neko ko hoce da kupi ladu nivu? to mi je najkorisnija informacija koju mi mozete dati
Pa cu ja njega da savetujem, sta kako i gde
umem i ja to kad nisam u tudjoj kozi 
-
bortlonger
- Automobil: lada
kako li ces da kukas kad na tojoti ode kvacilo recimo...
ajd stavi slike da vidimo tu ladu
ajd stavi slike da vidimo tu ladu
Last edited by bortlonger on Fri Jan 27, 2017 7:55 pm, edited 1 time in total.
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
Ako ćemo pričati ko je šta prevezo moja lada 2017 je prevezla tone i tone raznog tereta i od težine joj nije ništa stradalo, džabe si onda imaš tojotu kad sve to može i kocka lada da ti preveze, a ide ko djip i po njive i travu i po snegu.
Sto bi kukao, kad deo koji stavim na tojotu traje...ne kukam ja za te stvari i ne zalim, kad me ne izdaje...a sto se tereta tice, lada bi verovatno ponela teret, ali u nju ne moze nista da stane, a u tojotu bi i ladu mogao da stavim 
E nesto me zezaju slike, ako te zanima, na mojauto i pol. Automobili je imas 2350e, pancevo, plava
Druže ti si očito naletio na primjerak koji je održavan kao i većina lada na našim prostorima, a to je jako loše održavanje. Onda lade bije predrasude da su loše, nekvalitetne..... Svako zapušteno vozilo je takvo.
Razumijem da te sve te sitnice živciraju, međutim sve što si nabrojao se barem kod Lada da popraviti bez nekog prevelikog opterećenja na kućni budžet. Dobar majstor zlata vrijedi, a ako imaš živaca i vremena sam možeš dosta toga popraviti.
Ako nemaš ni vremena, ni živaca prodaj i riješi je se da se ne patiš.
Evo naš član Dare ima Nivu sličnog godišta kao i ti. Međuti on ju je kupio novu (isto 1700 karburator) uredno je održava, koliko sam pratio sve sam odrađuje na njoj, ima već zavidnu kilometražu za Nivu, neku ogromnu prikolicu vuče za njom, sigurno na gazdinstvu služi i kao radni stroj i čovjek je zadovoljan.
Razumijem da te sve te sitnice živciraju, međutim sve što si nabrojao se barem kod Lada da popraviti bez nekog prevelikog opterećenja na kućni budžet. Dobar majstor zlata vrijedi, a ako imaš živaca i vremena sam možeš dosta toga popraviti.
Ako nemaš ni vremena, ni živaca prodaj i riješi je se da se ne patiš.
Evo naš član Dare ima Nivu sličnog godišta kao i ti. Međuti on ju je kupio novu (isto 1700 karburator) uredno je održava, koliko sam pratio sve sam odrađuje na njoj, ima već zavidnu kilometražu za Nivu, neku ogromnu prikolicu vuče za njom, sigurno na gazdinstvu služi i kao radni stroj i čovjek je zadovoljan.
Epa to si znao i pre kupovine, niva nema mnogo prostora, zato ti kažem kocka lada može i da povuče i da ponese. Ja sam na gepiku i cele ograde za groblje vozio 3x3, vozio i celu mešalicu a koture gvoždja, crnihcevi i letvi sve to za sanke i broja nema.kurjakey wrote:.a sto se tereta tice, lada bi verovatno ponela teret, ali u nju ne moze nista da stane, a u tojotu bi i ladu mogao da stavim