Pozdrav
Re: Pozdrav
To bi bilo to, imate uglavnom slike pre i posle mog sredjivanja, nije nesto al moze da prodje, s obzirom da je bila otpisana 
Naravno Lada je jos uvek u fazi obrade, trenutno se bavim auspuhom, pa cu preci na podmazivanje volana, i na kraju limarije, kad dodje vreme, al sad je nesto kisovito pa mi se ne radi
Naravno Lada je jos uvek u fazi obrade, trenutno se bavim auspuhom, pa cu preci na podmazivanje volana, i na kraju limarije, kad dodje vreme, al sad je nesto kisovito pa mi se ne radi
Bravo, vidise da joj imas volju, samo napred. Samo trebao si otvoriti zasebnu temu u delu foruma vozila clanova viewforum.php?f=15 i tu da je predstavis.
-
masan_motor
Auuu kakav avion sigurno nema one koja ti nebi dala kad vidi ovo plavo svetlo i srebrne detalje a naročito kasetu kod suvozača! 
a tek Alpina muzika pa subwoofer bazuka 1000W, gaće se same skidaju
-
travelman
Ako gacice same spadaju, onda nastavi da furas taj fazon
... trebe i koke su najbolji pokazatelj ispravnosti stajlinga
...
Isti fazon sam i ja furao u tvojim godinama, samo napred. Otvori temu u VOZILA CLANOVA pa da hvalimo, kudimo, savetujemo ... Uvek treba ispostovati neciji trud kada okaci slike i pohvali se svojih ruku delo makoliko to bilo ispravno ili ne
...
Isti fazon sam i ja furao u tvojim godinama, samo napred. Otvori temu u VOZILA CLANOVA pa da hvalimo, kudimo, savetujemo ... Uvek treba ispostovati neciji trud kada okaci slike i pohvali se svojih ruku delo makoliko to bilo ispravno ili ne
Takva mu i ne treba koja će biti snjim samo zbog kola, meni se svidja kako je sredio ladu.
a Lada je meni interesantna, jer mogu ruku u vatru da je bolja od Golfa 2, a on je sveto vozilo u Srbiji i Bosni ... a i sire
da se razumemo nisam ja potpuni zaludjenik u ladu .. imam ja i forda focusa mk2, mada sam i njega amaterski restilizovao malo