PRAVILNIK

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

2107

Post by 2107 »

Hvala Alekre ;)

sasasasa11
Automobil: lada

Re: PRAVILNIK

Post by sasasasa11 »

pozdrav svim clanovima..ja sam sale iz trebinja...kod kuce imam ladu 2107...koj vec 2 godine nije vozena...nisam bio tu..ostala od oca
imam zelju da je sredi..nadam se da se mogu obratiti clanovima za pomoc

mirko1389
Automobil: lada 110 1.5 li

Post by mirko1389 »

pozdrav ljubitelji lada.ja sam iz Kljajiceva,ozenjen,dvoje dece.Ladu sam kupio neodavno i zadovoljan sam sa njom.ovaj LADA KLUB mi koristi kao jedan vid dobrog savetnika.Postujem svaciji stav ali ne volim vredjanja.mislim da cemo se lepo druziti i pomagati jedni drugima.pozz

best0
Automobil: lada 112

Post by best0 »

zdravo zaljubljenici u lade ja sam iz Zemuna i imam ladu 112 v16 2004 pre nje sam imao samaru 1500i uvoz iz Austrije i bio sam prezadovoljan sa njom tako da sam opet uzeo skoro gore navedenu ladu.Ali sta mi se desi neprodje ni dvadeset dana izleti mi drugi auto i sad je slupan.Ja molim lada klub ako moze da mi pomogne da nabavim delove za nju jer ko zna kad cu moci da naplatim stetu od osiguranja.Napominjem da su mi sredstva ogranicena.Pa da predjem na ono sto mi treba:levo krilo(prednje),sofersajbna prednja,hauba,prednji branik,levi far izmigavac za pocetak.Napominjem da sam se raspitao kod prodavaca i sve bi me kostalo oko 450e.Sve sto je ispod te cene mi odgovara pod uslovom da su ti delovi zdravi.Hvala.

Post Reply