Moje ime je Nenad. Vozio sam samaru 15 godina i bio sam jako zadovoljan. Sada vozim 112, 2003. godište, kupio sam je prošle godine polovnu, i nisam tako jako zadovoljan...
Pozdrav svima.
Zovem se Igor, prvo i za sada jedino auto mi je bila tatina lada 2105, na njoj naucio da vozim, vozio je pod rucnom, kretao u trecoj i sve je to izdrzala, i nikada mi nije zatajila.
Trenutno nemam auto ali planiram da kupim najvjerovatnije KALINU.
marat wrote:Pozdrav svima.
Zovem se Igor, prvo i za sada jedino auto mi je bila tatina lada 2105, na njoj naucio da vozim, vozio je pod rucnom, kretao u trecoj i sve je to izdrzala, i nikada mi nije zatajila.
Trenutno nemam auto ali planiram da kupim najvjerovatnije KALINU.
Ne verujem da ce Kalina da izdrzi to sto je izdrzala 2105
Pozdrav svima,ja sam Vladimir iz BG-a i pre neki dan sam ispunio sebi decacku zelju i kupio staru ladu nivu(prepravljenu u pick-up). U srednje jadnom stanju je pa cu morati da vas malo maltretiram oko nekih stvari!
Cao svama -ja sam Ljusa iz lazarevca posedujem Ladu sputnik 99. god.Imam problem koji nemogu da resim pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu mnogo zahvalan. Evo o cemu se radi, UGRADIO sam sekvenc landi blu ali i posle mnogo podesavanja doticni majstor nemoze da ga nasteluje jer mi se pojavljuje trzanje u toku voznje. Da li je neko imao takve probleme ili ako neko zna servis koji bi mi resio taj problem. Hvala unapred
ljusa wrote:Cao svama -ja sam Ljusa iz lazarevca posedujem Ladu sputnik 99. god.Imam problem koji nemogu da resim pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu mnogo zahvalan. Evo o cemu se radi, UGRADIO sam sekvenc landi blu ali i posle mnogo podesavanja doticni majstor nemoze da ga nasteluje jer mi se pojavljuje trzanje u toku voznje. Da li je neko imao takve probleme ili ako neko zna servis koji bi mi resio taj problem. Hvala unapred
Zdravo narode, zovem se Igor, inzinjer informatike (FON), trenutno nastanjen u Banjaluci, 38 godina, imam Ladu 111 1.6i 16V kupljenu 2005. godine. Nadam se dobroj saradnji sa ostalim ladasima posto imam dosta toga da pitam a i da odgovorim. Pozdrav