savet za polaganje voznje.......vrti glavu kao suncokret(pogledi preko ramena),jel panduri to obazavaju.....i nemoj da zaboravis da spustis rucnu na poligonu
nikolabg wrote:savet za polaganje voznje.......vrti glavu kao suncokret(pogledi preko ramena),jel panduri to obazavaju.....i nemoj da zaboravis da spustis rucnu na poligonu
Da i posmatraj desnu pa levu stranu (desna strana prvenstvo prolaza i to panduri gledaju )
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
I pazi na ZNAK STOP! Ja dva puta padoh zbog njega :S Prvi put na velikoj raskrsnici sam ga video i stao al nisam video autobus sa desne strane pa sam proshao. Drugi put u nekoj maloj ulici nisam ni video STOP 15-og polazem treci put pa ono ... treca sreca
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Bozic javljaj sta si uradio bre? Ja polozio danas! Sad da sredim kocnice na ladi (hvata mi mnogoo nisko i tako dobro kochi da pocnem 1k ranije da kochim)
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Ljudi moram da se pohvalim,polozio sam testove i voznju iz prve,objasnio sam murkanima kako se vozi,malo me auto zezao ali dobro,nije bilo nista ne propisno.Polagao sam 13 maja,dozvolu uzeo odmah 14 i evo vec 15 dana ne izlazim iz moje lade,nagurao sam vec 1000 km za 15 dana po bg,malo i uzimam od caleta Opel Astru 1.6 16V kad hocu da se smekerisem po gradu.Pozz svima