novi clan djape1977
novi clan djape1977
Cao narode, zovem se Pedja,1977god, najnoviji sam clan ovog elitnog kluba, vozim lade odavno, ova sad mi je treca po redu, fotke cu ubaciti ovih dana, imam 2104 sa fiatovim dohc motorom i menjacem i jos puno drugih dorada, sve svojim rukama odradio, najvise volim dorade i prerade
Last edited by djape1977 on Tue Jan 29, 2008 9:23 pm, edited 1 time in total.
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver
- Leonid Breznjev
Zdravstvuj Peđa
... i posle tvojih odgovora na one moje postove...
Dobro doš'o, u zdravlju i veselju se raspiso ovde dabogda!!!
I ded're slikuj malo tu spravu oda 104rke....
Dobro doš'o, u zdravlju i veselju se raspiso ovde dabogda!!!
I ded're slikuj malo tu spravu oda 104rke....
"Види тата, па то је господин Рајковић..."
- milicevicv
imam veze. pokojne gazda Zeljko mi je bio prijatelj, a njegov naslednik Boba mi je drugar. Moje felne su sirene kod njih, dobar deo radova na mom autu sam odradio kod njih u radionici, koristeci njihove alate i savete. u to vreme nisam imao svoju radionicu. sad imam radionicu pa ako neko zeli pomoc/savet u vezi lade ili bilo kog drugog auta slobodno mi se obratite. imam takodje dobrog drugara koji radi limariju i farbanje i to sasvim lepo i veoma pedantno...
j***** auto bez kardana
Jednom sam bio tamo i raspitivao se oko nekih limarijskih radova na pokojnom Jugicu, pa smo dotakli temu rezervnih delova, pa smo pricali nadaleko i nasiroko oko istih pokazivao si mi (ako si to bio ti) neke kataloge sa Fiatovim delovima i na kraju si me odbacio do Glavne u svojoj besnoj, crvenoj Ladi karavan sa sirenim felnama i tovarom alata u njoj, pa je ostalo da se cujemo dalje oko posla, ali sam u medjuvremenu slupao Jugasina i presao na bolji auto. Znam samo da je Lada bas dobro isla, ali je nisam neko duze vreme posle toga vidjao ni u Zemunu ni po gradu. Mozda se i ne setis jer gomila ljudi ti dnevno prodje kroz radionicu, pogotovo ako nekoga vidis jednom ili dvaput. U principu nije to bas tako ni bitno, vazno je da si ti sada na ovom forumu pa cemo se vec i bolje upoznati.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.
Ko nece - ima razloga.