Nova sam pa sta

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

Bozic

Nova sam pa sta

Post by Bozic »

Zdravo drugari,uskoro cu da dobijem dozvolu-tacnije treba da polozim, pa ce biti i slicica moje lada 2105 i nekih zezanicija sa njom.
Pozdrav iz Beograda

Alekre

Post by Alekre »

Eee konacno neko mlad da dodje :)
Pozdrav!

milan ue

Post by milan ue »

Zdravo zivo! :lol:
Oj Užice, mali Carigrade

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Dobrodosao. :D
Bolje pozuri sa tim polaganjem. Novi zakon samo sto nije donet.

djape1977

Post by djape1977 »

dobrodosao
j***** auto bez kardana

Zeka

Post by Zeka »

Dobrodosao :D
[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/JauQ9.jpg[/img][/url]

hura

Post by hura »

Pozdarv za tebe....
To Sam Ja Mare

vigmir

Post by vigmir »

Pozdrav :D

Goxxy

Post by Goxxy »

Dobrodošao ili dobrodošla, šta god. :)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

kizahood
Automobil: Lada Niva

Post by kizahood »

Bravo!

Ko na Ladi ili Zastavi tek pocne da uci da vozi (ucenje voznje pocinje poslepolaganja ispita :lol: ) ni pakao mu nece tesko pasti :twisted: :twisted: :twisted:

Zezam se (malkice), ali u sustini, Lada je odlican izbor - pored ucenja voznje ucis i kako se dolivaju ulje, antifriz, kociono ulje; kako se kontakt za razne elektro-stvarcice daje zicom od metar ispod haube, kako se pali dodavanjem benzina direktno u karburator, kako se odblokirava tocak operacijom na glavnom kocionom cilindru, kako se koci levom nogom dok se desna drzi na gasu da se ne ugasi auto...

Ma sve. Posle prvih 10.000Km u Ladi, ima da se snadjes da ti daju da vizis bilo sta! 8)

Alekre

Post by Alekre »

kizahood wrote:Bravo!

Ko na Ladi ili Zastavi tek pocne da uci da vozi (ucenje voznje pocinje poslepolaganja ispita :lol: ) ni pakao mu nece tesko pasti :twisted: :twisted: :twisted:

Zezam se (malkice), ali u sustini, Lada je odlican izbor - pored ucenja voznje ucis i kako se dolivaju ulje, antifriz, kociono ulje; kako se kontakt za razne elektro-stvarcice daje zicom od metar ispod haube, kako se pali dodavanjem benzina direktno u karburator, kako se odblokirava tocak operacijom na glavnom kocionom cilindru, kako se koci levom nogom dok se desna drzi na gasu da se ne ugasi auto...

Ma sve. Posle prvih 10.000Km u Ladi, ima da se snadjes da ti daju da vizis bilo sta! 8)
Evo cisto da dobacim. Nemoj sa time da se bakces, postoji skolovani ljudi koji ce ti dovesti Ladu i tip top stanje :)

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

kizahood wrote:Ko na Ladi ili Zastavi tek pocne da uci da vozi (ucenje voznje pocinje poslepolaganja ispita :lol: ) ni pakao mu nece tesko pasti :twisted: :twisted: :twisted:

Ko na Golfu dizelu nauci da vozi, taj moze sve da vozi, Lada i Zastava su premija za njega, kao u Audi da predjes. Veruj mi, iskusio sam to. :lol: :lol: :lol:

Bojan

Post by Bojan »

Ja sam na obuci vozio Golf 2 dizel.Motor i sve to je ok,izdrzljivi su to automobili ali im komfor i komande nisu jaca strana.
Sva sreca pa sam odvozio samo 5 casova pa sam se postedeo muke.
http://suv-freak.forum-2007.com

Leonardo

Post by Leonardo »

Pozdrav. Polozi sto pre.

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Hello , pre ce biti da ko polozi i pocne lade da vozi sa teskim volanima i tvrdim kocnicama da ce posle biti profesionalac za voznju drugih automobila , nego ti ne obracaj paznju na komentare nego vozi pa shta bude . :mrgreen: :mrgreen:
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Post Reply