Nadam se dobrom druzenju!
Pozdrav!
Re: Pozdrav!

- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Ovaj deckic ce daleko da dogura
Ooo Miljance, i ovde te ima
Hvala svima na dobrodoslici
Sto se price tice, Lajka je u porodici od prvog dana, nova preuzeta u Zastavi, deda je vozio i odrzavao. Kada je prestao da vozi, auto je parkiran u garazi i nije vozen niti paljen. Trenutno stanje je katastrofalno, na autu ima tona i tona prasine tako da slika nece biti jos, bar dok se ne dovede u krsteno stanje.
Hvala svima na dobrodoslici
Sto se price tice, Lajka je u porodici od prvog dana, nova preuzeta u Zastavi, deda je vozio i odrzavao. Kada je prestao da vozi, auto je parkiran u garazi i nije vozen niti paljen. Trenutno stanje je katastrofalno, na autu ima tona i tona prasine tako da slika nece biti jos, bar dok se ne dovede u krsteno stanje.
Pozzz,sredjuj je i kaci slike 

Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Pa te su slike najlepsethe_milos wrote: Trenutno stanje je katastrofalno, na autu ima tona i tona prasine tako da slika nece biti jos, bar dok se ne dovede u krsteno stanje.
Jebes posao kad je nalickas i namazes i onda je slikas .....te fore smo videli kod travelmana
Slobodno kaci slike ..... nema cega da se stidis ......tvoja je brate ,nisi je ukrao.....pa neka je i najgora - tebi je najbolja
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Dobro dosao 
Ako mislis da je sredjujes tj restauriras odmah da ti kazem da si uzeo od mene titulu najveceg ludaka
Ako mislis da je sredjujes tj restauriras odmah da ti kazem da si uzeo od mene titulu najveceg ludaka
Videcemo, ne zurim nigde, vec vozim i sredjujem jedan auto za sebe. Lajka ce biti po strani i radice se polako, koliko vreme i finasnije dozvole. Kad je operem, detaljno pregledam i upalim, videcu sta i kako na dalje ali ako do sada nije otisla ''na kilo'', nece ni sad.
- aleko-2141
mozes i taj drugi auto da predstavis u temi ostala vozila clanova ako nije rusko auto 
Nije Rusko, domace je 
- aleko-2141
Onda su tu negde 
prvom ubaci neku sliku lade pa onda zastave
prvom ubaci neku sliku lade pa onda zastave
Pozdrav i od mene. I ja predlazem slikanje pre pranja i naravno posle da vidimo sta imas. Zasto da je das na kilo ako je zdrava i kompletna.