Pozdrav ekipi

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

Post Reply
roberto.panic95
Automobil: Lada 2107

Pozdrav ekipi

Post by roberto.panic95 »

Pozdrav svima,

odnedavno sam vlasnik Ladillaca par godina starijeg od mene. Planiram ga uskoro i utegnuti pa se nadam da će mi iskusniji vlasnici dati koji savjet kad bude potrebno.
Inače, Lada je model 2107 1987. godište, kupljena od prvog vlasnika sa 115 000 km, a ispoh haube je 1.3 mašina.

Image
Image

Živjeli :cool

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Re: Pozdrav ekipi

Post by Dare »

Fina limuzina.

ivanjez
Automobil: 2107 1.5

Post by ivanjez »

Svaka cast... Dobro nam dosao ;)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Lepa lepa ali felne nisu njene i lajsne na soferki da promenis ima da bude jos lepsa.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

:hello

roberto.panic95
Automobil: Lada 2107

Post by roberto.panic95 »

Hvala na dobrodošlici. Planiram sad prvo odraditi limariju, kompletno farbanje samo nisam još siguran u koju boju iako je uvijek možda najbolje i najjednostavnije u prvobitnu.

Što se tiče stanja limarije, hrđava je na standardnim mjestima (kanali u gepeku i haubi, malo i pragovi) i ogrebana pa zagitana na mjestima, ali nigdje nije trula. Unutrašnjost također zahtjeva nešto posla, sicevi su tvornički i sto posto očuvani, plastika je blagi užas pogotovo centralna konzola, a i ona kod nogu vozača te je od sunca na mjestima ispucala kontrolna tabla.
Pojasevi su tvornički i u lošem stanju (nisu čak ni samozatezajući), a fali i plastika kod žarulje na krovu. Treba promijeniti i slavinu za grijanje u kabini jer je skroz zapekla.
Mašina je definitivno svijetla točka, uredno je servisirana, ne troši ulje i nigdje nije masna, a i nema nikakvih naznaka problema.

Volio bih prije nego što počnem bilo što raditi na njoj čuti vaše komentare, pametni prijedlozi i upute su uvijek i više nego dobrodošle. Zanima me i gdje u Hrvatskoj mogu doći do dijelova što jeftinije i bezbolnije, a i gdje ih mogu naći u Srbiji da je što bliže granici.

ivanjez
Automobil: 2107 1.5

Post by ivanjez »

Lajka je stvarno lepa... Svaka cast !! Evo ja cu jednu sitnicu reci sto se tice spolja sta bi mogao da zamenis... Hrom traka sto ide oko prednje i zadnje soferke... Mnogo lep detalj koji nije skup ,a dosta lepo izgleda... :)

Post Reply