odnedavno sam vlasnik Ladillaca par godina starijeg od mene. Planiram ga uskoro i utegnuti pa se nadam da će mi iskusniji vlasnici dati koji savjet kad bude potrebno.
Inače, Lada je model 2107 1987. godište, kupljena od prvog vlasnika sa 115 000 km, a ispoh haube je 1.3 mašina.
Hvala na dobrodošlici. Planiram sad prvo odraditi limariju, kompletno farbanje samo nisam još siguran u koju boju iako je uvijek možda najbolje i najjednostavnije u prvobitnu.
Što se tiče stanja limarije, hrđava je na standardnim mjestima (kanali u gepeku i haubi, malo i pragovi) i ogrebana pa zagitana na mjestima, ali nigdje nije trula. Unutrašnjost također zahtjeva nešto posla, sicevi su tvornički i sto posto očuvani, plastika je blagi užas pogotovo centralna konzola, a i ona kod nogu vozača te je od sunca na mjestima ispucala kontrolna tabla.
Pojasevi su tvornički i u lošem stanju (nisu čak ni samozatezajući), a fali i plastika kod žarulje na krovu. Treba promijeniti i slavinu za grijanje u kabini jer je skroz zapekla.
Mašina je definitivno svijetla točka, uredno je servisirana, ne troši ulje i nigdje nije masna, a i nema nikakvih naznaka problema.
Volio bih prije nego što počnem bilo što raditi na njoj čuti vaše komentare, pametni prijedlozi i upute su uvijek i više nego dobrodošle. Zanima me i gdje u Hrvatskoj mogu doći do dijelova što jeftinije i bezbolnije, a i gdje ih mogu naći u Srbiji da je što bliže granici.
Lajka je stvarno lepa... Svaka cast !! Evo ja cu jednu sitnicu reci sto se tice spolja sta bi mogao da zamenis... Hrom traka sto ide oko prednje i zadnje soferke... Mnogo lep detalj koji nije skup ,a dosta lepo izgleda...