Mirko Niš
-
mirkomirko339
- Automobil: lada 110 8v
Mirko Niš
Pozdrav iz Niša, imam Ladu 110 1.5Li 2004. god. Kupljena u Leskovcu od prvog vlasnika.
Re: Mirko Niš
Dobro dosao na forum. Napisi malo vise o njoj, cena, kilometraza, plin ima nema ali otvori novu temu ovde viewforum.php?f=15 i tu je predstavi.
-
mirkomirko339
Bila je Leskovčanka, a sad je Nišlika. Ima sekvent plin, točak boca, menjana maja 2016. Kupljena za 950e, 158000 km, radila je lepo do zime onda je počela da se gasi u toku vožnje, promenio sam akumulator, tako da je to rešeno, ali nabija previše obrtaja na ler gasu od zimus, neće da pali dok je vruća taj problem ima od kada sam je kupio. Limarija je ok, ali ne mogu da nađem majstora koji može da je održava, do sad sam promenio trojicu i nijedan problem nije rešen čak radi lošije, jedino što znaju je da menjaju delove i to je to. To mogu i ja. Ne znam nikog ko radi dijagnostiku za lade u Nišu.
To je problem dijagnostika i naći majstora, ja neznam šta ćemo mi voziti kad nam dotraju ove naše karburator lade. Zato ja ovoj mojoj do daljnjeg produžavam život.
Kad ti u Niš ne možeš da nađeš majstora ovde tek ne možeš u LE.
A dali i na benzin i plin neće da pali kad je vruć motor.
Kad ti u Niš ne možeš da nađeš majstora ovde tek ne možeš u LE.
A dali i na benzin i plin neće da pali kad je vruć motor.
-
mirkomirko339
Danas sam sam menjao neke senzore, tj. senzor sauha valjda se tako zove, neko crevo, mislim da je za plin ili tako nešto nisam stručnjak za kola i filter za benzin. Počela je da se ponaša normalno, tj. ne varira ler gas, bio sam na benzinskoj pumpi i upalila je vruća, mislim da sam pogodio šta da menjam. Ovaj forum je odličan. Nisam znao dok nisam počeo da guglam. Majstor me je oglobio za promenu step motora i bravice za paljenje. Rekao je da negde vuče falš vazduh, a nije video da odmah pored step motora postoji crevo koje je pocepano. Znači samo da uzmu pare. Od sada sam vršim popravke pa šta mi bog da. Pozdrav
Karburator lade koje troše plin imaju crevo koje ide od usisne grane do isparivača. Vremenom to crevo od toplote očvrsne od toplote kod usisne grane i tu pravi problem na vruće hladno. Neznam kako je kod tebe rešen plin ali ako postoji takvo crevo i njega si promenio onda je to to.
Dobar je ovaj forum i dosta ima korisnog štiva ali ima po malo i ludiranja, neki članovi vole tako malo da se repliciraju i uživaju u tome.
Dobar je ovaj forum i dosta ima korisnog štiva ali ima po malo i ludiranja, neki članovi vole tako malo da se repliciraju i uživaju u tome.