Sredstva za otklanjanje rdje i pripreme metala za farbanje
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
Re: Sredstva za otklanjanje rdje i pripreme metala za farban
Da odma se uhvatite za pare....Ajde kad smo vec na tome da razjasnim jednu stvar:Kompresor koji ja koristim bukvalno jedva da je placen,zasto?
Zato sto je cale kompresor napravio od starih traktorskih boca za vazduh,velikog elektromotora koji je trebao da ide u staro gvozdjew,i samo je dokupljeno par creva i jedan sigurnosni ventil.Pistolj kao pistolj kosta 1000din,pistolj za peskarenje isto.
A i ako si mislio da je peskiranje dovoljno da se ofarba zahebao si se.Opet mora da se koristi kako vi kazete "starinjski"-smirgla.
Nije sve u parama,sve moze da se napravi.
Zato sto je cale kompresor napravio od starih traktorskih boca za vazduh,velikog elektromotora koji je trebao da ide u staro gvozdjew,i samo je dokupljeno par creva i jedan sigurnosni ventil.Pistolj kao pistolj kosta 1000din,pistolj za peskarenje isto.
A i ako si mislio da je peskiranje dovoljno da se ofarba zahebao si se.Opet mora da se koristi kako vi kazete "starinjski"-smirgla.
Nije sve u parama,sve moze da se napravi.
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
-
travelman
Nismo mislili na tebe ... a ja cak nisam ni znao da ti imas kompresor... Zezamo Aleka, on se hvali komsijskim kompresorom mada je u njegovom slucaju i Dejcina cetka za njega premija ... uporedi dejcine sanke i ono cudo sto se naziva tenak pa kazi sta je bolje i lepse ofarbano i sta ima bolji sjaj ...
...
U bre Dejca, imas dva mikro prekidaca ... a ja jos ne nabavi i onaj prvi za kontrolnu sijalicku drugog grla. Dobra ti je ta zezalica za kapiju. Ako te Boki bude pitao sto si stavio zvucnu a ne svetlosnu signalizaciju otvorene kapije, iskooliraj ga maximalno ...
Semu znam i ona mi nije problem ... pokazi nam jos neku sličku tvojih izuma pa možda i ja prekopiram nesto od tebe. Lade smo prevazišli a i ladno je vreme pa ne može da se igra oko njih.
U bre Dejca, imas dva mikro prekidaca ... a ja jos ne nabavi i onaj prvi za kontrolnu sijalicku drugog grla. Dobra ti je ta zezalica za kapiju. Ako te Boki bude pitao sto si stavio zvucnu a ne svetlosnu signalizaciju otvorene kapije, iskooliraj ga maximalno ...
Semu znam i ona mi nije problem ... pokazi nam jos neku sličku tvojih izuma pa možda i ja prekopiram nesto od tebe. Lade smo prevazišli a i ladno je vreme pa ne može da se igra oko njih.
Ja sam mislio da je meni bilo upuceno kao prozivka na farbanje i na pare.
Stay cool
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ne misliš valjda ozbiljno i to da dodaš u e-paket? Mislim, onda možeš da staviš i lapmicu za električnu diznu. Lako bi se implementiralatravelman wrote:a ja jos ne nabavi i onaj prvi za kontrolnu sijalicku drugog grla.
-
Boki78
Ja se vec neko vreme nosim mislju kako da usrafim mikoprekidac kojim bih ukljucivao kontronlu sijalicku na svaki pritisak kvacila ... 
da znas sta si stiso, ili da sludjujes putnike?
kod mene se dodatno zbune kad gledaju inklinometar... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
-
travelman
Naravno da sam ozbiljan ...Ne misliš valjda ozbiljno i to da dodaš u e-paket? Mislim, onda možeš da staviš i lapmicu za električnu diznu. Lako bi se implementirala

Usrafio bi ti to odavno samo kada bi znao kako ...Ja se vec neko vreme nosim mislju kako da usrafim mikoprekidac kojim bih ukljucivao kontronlu sijalicku na svaki pritisak kvacila ...
Sta je to ...kod mene se dodatno zbune kad gledaju inklinometar...
-
Boki78
ni jedno ni drugo nego da dejcu bacim u transjeronimo wrote:da znas sta si stiso, ili da sludjujes putnike?kod mene se dodatno zbune kad gledaju inklinometar...
Sta je to ...kod mene se dodatno zbune kad gledaju inklinometar...
to je ovo...desno od volana...

Uploaded with ImageShack.us
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "