Kako resiti problem sa pucanje tablu od sunca
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
Kako resiti problem sa pucanje tablu od sunca
Jos prosle godine pojavila se vrlo mala pukotina iznad instrumente na moju 2105 ,bila je jedva vidljiva tanka pukotina i nisam preuzeo mere tad kad je trebalo mozda... sad je pukotina po celoj duzini a i krajevi su se rasirili i podigli tako da izgleda veoma lose ,ima li neko neki savet kako da saniram to (neki lepak nesto ) a da ne menjam tablu ?
Re: Kako resiti problem sa pucanje tablu od sunca
Skoro nemoze to na table u 2105 i 2107 lade. Nju kad izgori sunce gde god pipnes puca.
Tu nema leka. Trazi po oglasima neku drugu ali verovatnoca da nadjes dobru je 99.01%. Ja sam prosle godine se bavio tim problemom i uspeo da nadjem dugu tablu ali i ona ima jednu pukptinu samo na sredini iznad table ali je od moju predhodnu mnogo bolja.

Pucanje table je problem sunca i kako je namontirana ona u vozilu. Tabla kada se namontira tu na tom delu gde puca je i malo iskrivljena jer su tako njeni nosaci namesteni i tu nema leka.
Tu nema leka. Trazi po oglasima neku drugu ali verovatnoca da nadjes dobru je 99.01%. Ja sam prosle godine se bavio tim problemom i uspeo da nadjem dugu tablu ali i ona ima jednu pukptinu samo na sredini iznad table ali je od moju predhodnu mnogo bolja.

Pucanje table je problem sunca i kako je namontirana ona u vozilu. Tabla kada se namontira tu na tom delu gde puca je i malo iskrivljena jer su tako njeni nosaci namesteni i tu nema leka.
kupis novu, nije 100 dukata. samo posle sve mora da se spakuje nazad...
ovo skorino bi bolje ispalo da je ofarbao u mat crno, to jse donekle i uklapa sa krem elementima. ovako je em drugi ton em sija ko tepsija...
mada kakve musterije, takva i usluga...
ovo skorino bi bolje ispalo da je ofarbao u mat crno, to jse donekle i uklapa sa krem elementima. ovako je em drugi ton em sija ko tepsija...
mada kakve musterije, takva i usluga...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
-
Boki78
Npr. za samaru nova u radnji 6000, u Madjarskoj 40e. Polovna ako se nadje max 20e inace je glupost. E sad tu je kvaka, polovni biznimsnei misle da je cela tabla ne znam kakav raritet sta pa je neretko drze na 60-70e, a to je cena sa kojom ce je imati jos dugo za uspomenu ili dok ne natrci papak sto je sve manje verovatno jer ta kola vidno odumiru ...jeronimo wrote:kupis novu, nije 100 dukata. samo posle sve mora da se spakuje nazad...
Mislis kakve musterije takav i majstorjeronimo wrote:mada kakve musterije, takva i usluga...
pa i to,
samo nisu ljudi krivi ako slozi lepu pricu 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
-
Boki78
Pa pazi kad je ne domacicu, ne neku tek punoletnu devojcicu koja kupuje prvi auto od desetogodisnjeg dzeparca, nego djapeta ubedio da je onaj raspad de ljuks pouzdan auto, samo zamenis 3/4 kola i sve radi, onda znas koliko je verziran 
Da ima da se kupi nova tabla za kocka lade to dosad nisam cuo.