ne moze, samo ne zeli da radi na niskom naponu. ipak je to digitalna sprava.
@Marko
jeste, ako palis sa ukljucenim svetlima. radio vuce vrlo malu struju, ali zato alnaser kad aktiviras padne napon ako je los akumulator. to je cela problematika
dris wrote:samo treba dodati jednu stvar, garancija je 3 godine ukoliko posle 2 godine odnesete akumulator na "kontrolu" ili tako nešto u ovlašćeni servis.
A taj servis je osecam dolivanje malo destilovane vode
Sto se tice teme, koristim (tj lajka koristi) Black Horse vec duze vreme i samo ako se covek seti sa vremena na vreme da proveri nivo tecnosti u celijama ne bi trebalo da bude nikakvih neprijatnih iznenadjenja (barem je tako bilo kod mene do sad).
nemam pojma sta mu rade, ali taj koji ja imam nema odrzavanja tj. u njemu nema destilovane vec valjda nekakav zelatin.
bio je skuplji od black horsa cini mi se 1000-1500 dindji, a posto sam tada radio jos zamenu zupcastog, vodene pumpe itd. rekoh ajde da se pocastim i sa dobrim akumulatorom. kod mene je pola godine i za sada nemam problema.
Nisam bas siguran, posto da bi verglala mora da ima kontakt koji ide preko jednog relea, a sve ostalo sto dobija napon samo kada je dat kontakt ide preko njega. Mozda gresim ali mislim da je tako.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!