Energizer akumulatori, sta znate o njima?

Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan

Pera

Post by Pera »

Zanemarljiva je struja koju cd vuce,ali on moze da pregori od te nagle promene napona.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

ne moze, samo ne zeli da radi na niskom naponu. ipak je to digitalna sprava.

@Marko
jeste, ako palis sa ukljucenim svetlima. radio vuce vrlo malu struju, ali zato alnaser kad aktiviras padne napon ako je los akumulator. to je cela problematika

dris

Post by dris »

Aksentije wrote:
dris wrote:samo treba dodati jednu stvar, garancija je 3 godine ukoliko posle 2 godine odnesete akumulator na "kontrolu" ili tako nešto u ovlašćeni servis.
A taj servis je osecam dolivanje malo destilovane vode :lol:

Sto se tice teme, koristim (tj lajka koristi) Black Horse vec duze vreme i samo ako se covek seti sa vremena na vreme da proveri nivo tecnosti u celijama ne bi trebalo da bude nikakvih neprijatnih iznenadjenja (barem je tako bilo kod mene do sad).
nemam pojma sta mu rade, ali taj koji ja imam nema odrzavanja tj. u njemu nema destilovane vec valjda nekakav zelatin.
bio je skuplji od black horsa cini mi se 1000-1500 dindji, a posto sam tada radio jos zamenu zupcastog, vodene pumpe itd. rekoh ajde da se pocastim i sa dobrim akumulatorom. kod mene je pola godine i za sada nemam problema.

aleksa

Post by aleksa »

Evo i ja uzeo Energizer,4.500 dindzi,3 godine garancija,kao taj bez odrzavanja,ce da vidimo kako ce da se pokaze. ;)

Inace fabricki ruski (made in Ирку́тская о́бласть ;) ),izdrzao skoro 6 godina,uzese ga "kumovi" za 250 dindzi. :)

Beagle

Post by Beagle »

Moje je izgurao pet zima. Mislim da ce mu sledeca biti kobna (samo da ne rikne u sred iste) :D.

Ne bih kupovao ove akumulatore sto se ne odrzavaju, po pravilu imaju kraci vek...
Lada 111 1.5GTE 16v + BRC Sequent

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Nisam bas siguran, posto da bi verglala mora da ima kontakt koji ide preko jednog relea, a sve ostalo sto dobija napon samo kada je dat kontakt ide preko njega. Mozda gresim ali mislim da je tako.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Post Reply