cestitam na dobrom izboruPera wrote:Kupljene 4 Michelin energy i 4 nove celicne felne,prvi utisci odlicni,za dalje cemo videti
Koje gume koristite zimi?
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
Nisam mogao da javim ranije,bio sam u SU za vikend,utisak,kratko i jasno,ODLICNA guma,vozio sam na svakakvim,ali ovo do sad je najbolje,posto samara i nema bas nesto jaku zvucnu izolaciju patosa,uvek mi se pre culo ono hucanje sto proizvode gume,i to je uvek bilo izrazeno negde od 90,pa na gore,ovde toga bukvalno nema,i na 120 ja to hucanje guma uopste ne cujem,znaci auto je bukvalno duplo tisi,odlicno drze i pri kocenju i u krivinama.
Cena ni malo mala,4x5150 din i 4 celicne felne 8400,ali ne zalim ni dinar,da sam znao da je ovoliko velika razlika mozda bi ih uzeo i ranije,moja preporuka u svakom slucaju.
Cena ni malo mala,4x5150 din i 4 celicne felne 8400,ali ne zalim ni dinar,da sam znao da je ovoliko velika razlika mozda bi ih uzeo i ranije,moja preporuka u svakom slucaju.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Aleksa, ako si kupio nove čelične felne za Samaru, ja se iskreno nadam da se nećeš pokajati. Pre godinu i po dana dvojica kolega su kupili nove čelične felne, samo da bi pri montiranju guma saznali da su sve do jedne krive. Ne da nisu valjane nego i kada su otišli da zamene nije bilo nijedna da valja. Daj bože da nije takav slučaj kod tebe... 
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- altinjanin
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
- Nikola_bgd
- altinjanin
fulda je 4700,ima sirok izbor tako da samo parice da neke legnu...zao mi je winteru da cepam leti,nove su.Ok hvala na pomoci i na misljenju.Problem sto me ceka servis/ulje,filteri/,zamena diskova,a plus i gume...
ali dobro,mora lajka da se obuje 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin