Prvih dvoje koji se jave dobijaju gratis punjenje klime, a ostali imaju 50% popusta
Gratis punjenje su dobili Aleko-2141 i Choksi, a ti Dare možeš da iskoristiš 50% popusta i uveriš se Do tada bih te zamolio da ne širiš dezinformacije i ponašaš se pristojno i u skladu sa pravilima foruma
Aleko-2141 i Choksi, pošaljite nam kontak telefon u PP kako bi koleginica mogla da zakaže termin
Imali u Leskovcu neka radnja gde se mogu kupiti vase svećice ili šaljete kurirskom službom. Koje biste mi predložili svećice za ladu rivu 2107 vozi se na plin. Postavite link ako je moguće.
Evo ove gledam kao dobre su za gas ali nema cene. http://www.brisk.rs/proizvodi/svecice/auto/silver/
Sutra ako imam vreme ponovo cu da svratim do ove radnje Tosic i da pitam, valjda cu sad naci gazdu kog i licno poznajem.
Išao moj birazer sa stilom, dopunili klimu, pronašli i otklonili kvar na žicama (verovatno progrizao miš), sve u svemu ekstra usluga. Znači nema laži, nema prevare.
dalibor brisk wrote:Navedena LADA Riva nosi svećice LR15YS. Probajte tu oznaku pronaći na nevedene dve adrese, a ako nemaju oni onda možemo mi da Vam pošaljemo AKS-om.
Kupljene danas baš ove svećice LR15YS, platio sam ih 1800 dinara u prodavnici Tošić koja je ovlašćeni prodavac. Lada je kresnula sa njima i prvi utisci su pozitivni, ravnomerniji rad na ler gasu. Kako će se ponašati u vožnji napisaću. Trebam još i platine da zamenim u toku nedelje.
Ali nema popusta, eto ko zivi u BGD ipak bolje prolazi.
dalibor brisk wrote:Navedena LADA Riva nosi svećice LR15YS. Probajte tu oznaku pronaći na nevedene dve adrese, a ako nemaju oni onda možemo mi da Vam pošaljemo AKS-om.
Kupljene danas baš ove svećice LR15YS, platio sam ih 1800 dinara u prodavnici Tošić koja je ovlašćeni prodavac. Lada je kresnula sa njima i prvi utisci su pozitivni, ravnomerniji rad na ler gasu. Kako će se ponašati u vožnji napisaću. Trebam još i platine da zamenim u toku nedelje.
Ali nema popusta, eto ko zivi u BGD ipak bolje prolazi.
Kako za koju stvar... Ovde npr nema pravog leskovackog rostilja, a nekome je to bitnije od svecica