KAMA ruske zimske gume cena/kvalitet
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: KAMA ruske zimske gume cena/kvalitet
Ja sam kupio 20 oktobra bez problema, bilo na stanju i sad cu ovih dana još dve
-
Boki78
Sto kukumavcis kad vec sada imas novogodisnje ukrase po centrumasan_motor wrote:Ceo dan pokušavam da dobijem AC Stanković u Beogradu ili se niko ne javlja ili se jave žene na mobilne i kažu da budem uporan sa zvanjem na fiksni. Kad se neko javi na fiksni, uredno kaze da nema pojma da nema direktora, samo on ima info o gumama? Uglavnom dobijem neku ženu na kraju koja pola sata trazi gumu i pazi sad, nema na stanju u kruševcu sve kama 505 irbis rezervisane, biće tek za 15 dana![]()
Koji raspad, na sajtu uredno imaju na stanju:
http://www.acstankovic.rs/shop/175-65r1 ... ama-505-sg
Pa ti kupi zimsku gumu na vreme u srbiji, nije ni cudo da sneg svake zime iznenadi putare
Inace moram da ti odam duboko postovanje, jos nisam sreo takvog umetnika koji se ziv polomi da uzme suicid gume koje ce montorati na auto od kojeg se po njegovim serviserima tresu gace
-
masan_motor
Šta fali ruskim zimskim gumama? Uzeću dve da probam pa ako su klizave lete pozadi. Uostalom zimi se ionako jajari po ledu i snegu su sve gume iste. Msm Kama gume su sada u vlasništvu bridgestona ne vidim zašto bi bile loše. Garantovano su za formulu 1.
Šta su skidali pre par godina novogodišnje ukrase kada su sad već opet postavljeni
to isto kao ovi sa baštama kafića što celu godinu drže pa u aprilu razmontiraju i opet sastave za par dana 
Šta su skidali pre par godina novogodišnje ukrase kada su sad već opet postavljeni
-
Boki78
Znaci tvoja ljubav ka ruskim proizvodima je selektivna, kola ne volis, a gume koje ni ovi sto vole njihova kola ne vole, ti obozavas
I tigar je pod Michelinom al postavljen na tacno identicno mesto gde je i Kama, jedino sto je mozda zanismljivo kako je napravljena guma koja nakon transporta iz ne bas tako geografski bliske zemlje, carine, poreza, marze koja pokriva operativne troskove i zaradu izasla na 25e
-
masan_motor
Šta ti je tu čudno, prosečan automobil da se napravi košta 2-3000 evra, ostalo uzimaju banke, trgovci, države i ostali lopovi. Uostalom mislim da srbija ima bescarinsku šemu sa rusijom, to ti je odmah -20% u startu. Na to dodaj transport koji tamo vozi jabuke iz srbije a vraća gume i voila- guma 25 evra umesto 30 a kada izvoziš onda još spustiš cenu. Živo me zanima kakva je ova kama guma. Na lada niva forumu kaze da se trosi da ipak nije plastikaner kakvi su svi ruski proizvodi bili nekad. Mislim da je ova 505 pun pogodak ulozeno dobijeno.
Moram da ih pipnem prvo da bih znao kakve su pa da testiram a ako nisu dobre idu na zadnje tockove.
Uostalom otkad je miselin preuzeo tigar, ne viđam onolika jaja na novim gumama.
Elem naša lada 112 ima zadnje originalne kama prva ugradnja i zadnjih par godina su se izobličile ali i dalje imaju pristojnu šaru. 14 godina jbg što je mnogo mnogo je! Ne pamtim da se lada ikada zanela ili proklizala po kiši i snegu. Drži odlično a napred su dve nove tigar vinteruše.
Ima logike zar ne?
Moram da ih pipnem prvo da bih znao kakve su pa da testiram a ako nisu dobre idu na zadnje tockove.
Uostalom otkad je miselin preuzeo tigar, ne viđam onolika jaja na novim gumama.
Elem naša lada 112 ima zadnje originalne kama prva ugradnja i zadnjih par godina su se izobličile ali i dalje imaju pristojnu šaru. 14 godina jbg što je mnogo mnogo je! Ne pamtim da se lada ikada zanela ili proklizala po kiši i snegu. Drži odlično a napred su dve nove tigar vinteruše.
Ima logike zar ne?
-
masan_motor
-
masan_motor
Ma nisam još kupio, nema niko svi nešto iz nekih selendri da šalju gume poštom
Pa jel neko vozio ove gume da kaže nisu dobre ili samo kenjate ko i obično?
Pa jel neko vozio ove gume da kaže nisu dobre ili samo kenjate ko i obično?
-
Boki78
Kenjamo, kenjamo, nista ti ne brini, samo ti to lepo kupi, montiraj i vozi pa javi utiske ako budes u mogucnosti, ako ne razumecemo 
- aleko-2141
Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari tako da ces ti biti zrtveno jagnje :-D
-
masan_motor
Znači prikriveni snobizam iz siromaha koji kupuju f1 gume 
-
Boki78
Pa i mi unesreceni sirotani moramo necime da se puvamo 
-
masan_motor
I dobro jel neko vozio ove gume ili samo prdite? Aleko jel taj tvoj drugar montirao više? Dajte neki info znam ja šta je rols rojs i lambordzini al me zabole za njih
- aleko-2141
Nije, rekoh da čeka prvi
-
masan_motor