ah da, kocnice!
Beograd, zemun, tosin bunar 120, prodavnica lucas, lepa zelena tabla, ne mozete je promasiti 011/2697171 063/224576
lucas-trw diskovi i grafitne plocice 70e komplet, ceo program metelli cilindara i jos po nesto
Osim delova kao što su kočioni disk ili nešto što je "izjedna" (da ne treba da trpi oscilacije ili naprezanja, ili da ima pokretne delove) nemam nameru da kupujem u ovom životu.
nikako i nista of fenox -a. cak i kocioni diskovi se iskrive posle par jacih kocenja.
krajevi spona i kugle frad (domace) nisu lose, birth (italija) su se pojavile ponegde i dobre su.
dejo procitaj moj gornji post, sve lepo pise
Preporucite neku marku dobosa za samaru. Samo da nisu fenoks. Prelistah ceo forum i dobosi se nigde ne spominju, samo paknovi, cilindri i diskovi. Da li npr Ferodo pravi dobose za samaru?
imao sam isti problem, menjao sam kondenzatore na svakih mesec dana dok nisam kupio u prodavnici delova za japanska vozila kondenzator za neki stari model nisana ili mazde(ne secamse vise tacno). samo treba da bude kapacitet priblizno jednak. ako nisi siguran, pogledacu u autodata sutra pa ti javljam.