Kvalitet rezervnih delova prodavnicama
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
- aleko_tuning
Kad smo vec kod Master Sport delova za Lade evo kakvo sam ja imao iskustvo danas.Hteo sam da promenim dihtung poklopca ventila jer curi ulje odavno i odem u Auto disk u Vojvode Stepe.Kupim dihtung za 190 dinara sa deklaracijom Master Sport(Made in Germany) i krenem da ga zamenim.Kad sam sve rasturio i stavio dihtung u leziste poklopca onda je nastao
:
:
: .Dihtung je bio duzi od poklopca za,sigurno, pola centimetra
.Srecom nisam bacio stari pa njega lepo obrisem,namazem hermetikom i vratim na staro mesto.Sutra se akcija ponavlja ali valjda sa normalnim dihtungom.Ko je tu sad lud a ko zbunjen procenite sami 
da li ko ima iskustva sa kuglama i sponama RTS? vjerujem da su ok, ali da priupitam.
http://www.rts-sa.es/index_en.html
http://www.rts-sa.es/index_en.html
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ja sam drugaru dao Kondezator , izvadio ga iz nekog starog lampasha (TV) stavicu sliku za koji dan imam negde josh jedan . Vozi se sa tim kondz. vec 3 godine !!!!Marko wrote:Kao ni noname kondenzatore.
Bio kod majstor Zokija sa 2103, ajde da promenimo kondenzator, ovaj ima 30 godina, i nesto je sumnjiv ,medjutim u radnjama samo Noname...
Nije proslo nedelju dana, stade Lada... Pogadjajte...![]()
Ni jednu jedinu oznaku nema na sebi...
Gde ima da se kupe neki dobri?

Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Ako su ko releji sa kojima sam sad imao "zadovoljstvo" da radim onda bolje ne uzimati. Sve kao original ruski VAZ trt mrt poreklo Rusija na deklaraciji ali od četiri komada ni jedan nije radio! Jedan je bio stalno upaljen dok ostala tri klikću ali ne daju kontakt. Sreća da mi radnja blizu ali sam se opet našetao i čovek mi na kraju vratio pare.
PS: U pitanju normalni releji sa četiri kontakta
PS: U pitanju normalni releji sa četiri kontakta
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Ima li neko iskustva sa SBR delovima....
Kupio sam pre neki dan semeringe radilice, bregaste i spaner zupcastog sve SBR....medjutim.....
Kada je kolega namestio zupcasti i okrenuo par krugova on bezi sa remenice. Vratimo stari spaner kad ono sve kako treba, znaci nije do kaisa.
Jos je bilo u radnji jeftinija varijanta neki za 550 din i ovaj za 780din. Sta bi bilo da sam uzeo ovaj jeftiniji.
Jos im pise na kutiji garancija 100.000km!!!!
Kupio sam pre neki dan semeringe radilice, bregaste i spaner zupcastog sve SBR....medjutim.....
Kada je kolega namestio zupcasti i okrenuo par krugova on bezi sa remenice. Vratimo stari spaner kad ono sve kako treba, znaci nije do kaisa.
Jos je bilo u radnji jeftinija varijanta neki za 550 din i ovaj za 780din. Sta bi bilo da sam uzeo ovaj jeftiniji.
Jos im pise na kutiji garancija 100.000km!!!!
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!
Elem, komsija koji vozi golfa dvojku vec duze vreme kuburi sa farovima, pozutela mu sociva i farovi mu ko svece da je stavio.
Pre neki dan vidim njegova kola ali iz farova bije svetlo j**e kevu, pitam el zamenio sociva kaze jok nego kupio neke super plavicaste sijalice, neki kinezi za 300 dinara, kaze bas me briga inace bi me kostalo 800 a vidi kako svetli.
Da ne duzim pricu epilog je da su te sijalice umesto standardnih 55W imale 100 i zato je tako osvetljavalo u pm, ali se tu prica ne zavrsava, sijalice ubrzo crkavaju (logicno) ali sa njima pucaju i stakla fara od toplote a i kuciste je skroz izvitopereno maltene istopljeno. Nisam stigao da slikam farove ali jesam sijalicu

Pre neki dan vidim njegova kola ali iz farova bije svetlo j**e kevu, pitam el zamenio sociva kaze jok nego kupio neke super plavicaste sijalice, neki kinezi za 300 dinara, kaze bas me briga inace bi me kostalo 800 a vidi kako svetli.
Da ne duzim pricu epilog je da su te sijalice umesto standardnih 55W imale 100 i zato je tako osvetljavalo u pm, ali se tu prica ne zavrsava, sijalice ubrzo crkavaju (logicno) ali sa njima pucaju i stakla fara od toplote a i kuciste je skroz izvitopereno maltene istopljeno. Nisam stigao da slikam farove ali jesam sijalicu