Kvalitet rezervnih delova prodavnicama

Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan

deckyNS

Post by deckyNS »

To je jedna vrsta kondenzatora, druga vrsta je sa natopljenim ajd nazovi "papirom" koji je bas zato tu da ne bi brzo propao tj osusio i cuva vlagu u sebi duze. Tako se bar prave neki kondenzatori, a dal je to taj na slici ne mogu da tvrdim. A taj koji je punjen elektrolitom obicno iscuri (prsne).

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Koliko ja znam za kola su svi ti sa papirom natopljeni elektrolitom.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

aleko_tuning

Post by aleko_tuning »

ja drzim polovne delove za aleka!
za koje dajem garanciju!
inace najjeftinije u srbiji i ostalim zemljama!
uz to radim i servis i zamenu delova!

062/248-677
koji je to auto bolji od MOSKVICHA?

savke

Post by savke »

U prodavnici kod nas u Temerinu, prodavac mi se zalio da je imao reklamaciju na 2 od 3 automata alnasera koja je prodao marke Master Sport. Ovo je prvo sto sam cuo da je MS a da ne valja.

P.S. U pitanju su automati za samaru.

vigmir

Post by vigmir »

Kad smo vec kod Master Sport delova za Lade evo kakvo sam ja imao iskustvo danas.Hteo sam da promenim dihtung poklopca ventila jer curi ulje odavno i odem u Auto disk u Vojvode Stepe.Kupim dihtung za 190 dinara sa deklaracijom Master Sport(Made in Germany) i krenem da ga zamenim.Kad sam sve rasturio i stavio dihtung u leziste poklopca onda je nastao :?: :?: :?: .Dihtung je bio duzi od poklopca za,sigurno, pola centimetra :!: :!: :!: .Srecom nisam bacio stari pa njega lepo obrisem,namazem hermetikom i vratim na staro mesto.Sutra se akcija ponavlja ali valjda sa normalnim dihtungom.Ko je tu sad lud a ko zbunjen procenite sami :D

atropin
Automobil: VAZ 2103

Post by atropin »

da li ko ima iskustva sa kuglama i sponama RTS? vjerujem da su ok, ali da priupitam.
http://www.rts-sa.es/index_en.html

djape1977

Post by djape1977 »

konstrukcijski je ok, ne moze da ti ispadne kugla. sad, koliko ce da traje dok ne dobije luft, nemoguce je znati dok ne probas. nisam imao prilike da koristim njihove delove
j***** auto bez kardana

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Marko wrote:Kao ni noname kondenzatore.
Bio kod majstor Zokija sa 2103, ajde da promenimo kondenzator, ovaj ima 30 godina, i nesto je sumnjiv ,medjutim u radnjama samo Noname...
Nije proslo nedelju dana, stade Lada... Pogadjajte... :twisted:

Ni jednu jedinu oznaku nema na sebi...
Image

Gde ima da se kupe neki dobri?
Ja sam drugaru dao Kondezator , izvadio ga iz nekog starog lampasha (TV) stavicu sliku za koji dan imam negde josh jedan . Vozi se sa tim kondz. vec 3 godine !!!! :roll: :roll: :roll:
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Rale
Automobil: Samara 1.5 21083

Post by Rale »

Evo sad idem iz Autolade u Zemunu. Stigla im je roba iz Rusije, kazu da je sve original VAZ. Video sam korektor kocenja za Samaru koji je crne boje i kosta oko 1700din.
Ako neko bude kupovao nesto od ovih delova neka napise kakva su mu iskustva.
Ma, pusti Kadilak bolji je Ladilak!

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Ako su ko releji sa kojima sam sad imao "zadovoljstvo" da radim onda bolje ne uzimati. Sve kao original ruski VAZ trt mrt poreklo Rusija na deklaraciji ali od četiri komada ni jedan nije radio! Jedan je bio stalno upaljen dok ostala tri klikću ali ne daju kontakt. Sreća da mi radnja blizu ali sam se opet našetao i čovek mi na kraju vratio pare.

PS: U pitanju normalni releji sa četiri kontakta

savke

Post by savke »

Ima li neko iskustva sa SBR delovima....
Kupio sam pre neki dan semeringe radilice, bregaste i spaner zupcastog sve SBR....medjutim.....

Kada je kolega namestio zupcasti i okrenuo par krugova on bezi sa remenice. Vratimo stari spaner kad ono sve kako treba, znaci nije do kaisa.

Jos je bilo u radnji jeftinija varijanta neki za 550 din i ovaj za 780din. Sta bi bilo da sam uzeo ovaj jeftiniji.

Jos im pise na kutiji garancija 100.000km!!!! :lol:

Pera

Post by Pera »

Ja sam imao taj spaner i nije mu nista falilo,mozda je taj sa nekom greskom.
Oce to "bezanje" kaisa da se javi i ako vodena pumpa ne legne kako treba.
Meni se i Master sport spaner dobro pokazao.

savke

Post by savke »

vratio sam ga u prodavnicu i zamenio za master sport pa cemo videti...

Aksentije

Post by Aksentije »

Elem, komsija koji vozi golfa dvojku vec duze vreme kuburi sa farovima, pozutela mu sociva i farovi mu ko svece da je stavio.
Pre neki dan vidim njegova kola ali iz farova bije svetlo j**e kevu, pitam el zamenio sociva kaze jok nego kupio neke super plavicaste sijalice, neki kinezi za 300 dinara, kaze bas me briga inace bi me kostalo 800 a vidi kako svetli.

Da ne duzim pricu epilog je da su te sijalice umesto standardnih 55W imale 100 i zato je tako osvetljavalo u pm, ali se tu prica ne zavrsava, sijalice ubrzo crkavaju (logicno) ali sa njima pucaju i stakla fara od toplote a i kuciste je skroz izvitopereno maltene istopljeno. Nisam stigao da slikam farove ali jesam sijalicu :lol:
Image Image

Delic9

Post by Delic9 »

Ako je neko gledao, bilo je u emisiji SAT o H4 sijalicama pre možda 2 meseca. Rađen je neki test i ispostavilo se da su te kineske golo g*vno.. Zaslepljuju vozače koji dolaze u susret više od dozvoljene granice. Čini mi se da se Bosch najbolje pokazao na testu..
СРБИЈА
Конвертор

Post Reply