tu sam negde postavio istu temu potrazite dobicete odgovore
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
Sad kad sam lamelu menjao tj ceo set kvacila uzeo sam Mobil neko ultra performans cini mi se,oko 600 je litar,i ulje u menjacu se menja na 30000 km. Ja to uvek radimmjer na takvim stvarima ne treba stedeti.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
altinjanin wrote:Sad kad sam lamelu menjao tj ceo set kvacila uzeo sam Mobil neko ultra performans cini mi se,oko 600 je litar,i ulje u menjacu se menja na 30000 km. Ja to uvek radimmjer na takvim stvarima ne treba stedeti.
Skupo. Ovo sto sam ja uzeo je 450 dinara litar, a menjac radi kao sat. Domace ulje je za nekih 100-150 dinara jeftinije.
Ne volim da prosleđujem poklone ali šta je tu je, moj menjač ne koristi ulje ladin da a i da probamo ove francuske splačine
Sunem ga na proleće, a mogao bih i ove godine, ako bude lepo vreme, da ispustim ulje jer mu je vreme trenutno je staro nešto više od 40k
Nakon dve godine Motul zamenjen. Nisam zadovoljan jer je ulje počelo da peni što sam provalio skoro a verujem da je i to bilo uzrok izlaženja ulja na odušak menjača.
Ubačeno Statoil polusintetika 75w80. Možda viskozitet baš i nije po knjigama (75w90, 80W85/90)ali je za ovdašnje temperature dovoljn "široko".
Sigurno 80W90, sličnih "problema" sam imao i sa Motulom dok se ne ugreje. Pre toga sam nakon originalnog dva puta imao 75w90 koje je i na debelom minusu nije bilo gusto, slično kao i original ulje što me navodi da se u fabrici odmah sipalo neko 75wXX ulje. 80w90 je baš viskozno na niskim temperaturama pa kad smrzne napinješ ručicu.