Limarija...
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Limarija...
Narode, da li ima da se kupi nov prednji stub za samaru.....(konkretno desni)
Treba da radim limariju pa bi mi stub bas dobro dosao a nebi da skidam sa neke polovan jer ne verujem da moze da se nadje bas u odlicnom stanju...
Da ga krpim, bas ne bi voleo jer to nikada ne moze da se uradi kako treba...
Treba da radim limariju pa bi mi stub bas dobro dosao a nebi da skidam sa neke polovan jer ne verujem da moze da se nadje bas u odlicnom stanju...
Da ga krpim, bas ne bi voleo jer to nikada ne moze da se uradi kako treba...
Imam isti problem,ali nije jos toliko strasno,od domacih Samara na otpadima nemoj ni da gledas jer je to davno propalo kad je na otpadu,eventualno neki Slovenac,pitaj u Auto disku,postavljen je broj,iznenadio sam se sta sve mogu da nadju,pokusaj i u Golas-u,mada taj stub i nije neka nauka i svaki malo spretniji limar mogao bi da ga napravi od nekog malo jaceg profila.Mana tih stubova je ocajna antikorozivna zastita iznutra (ili je mozda uopste nema
) i uvek rdja iznutra,pa kad to odradis kompresorom uduvaj onaj Body 900 vosak i resio si problem dok je imas 
) i uvek rdja iznutra,pa kad to odradis kompresorom uduvaj onaj Body 900 vosak i resio si problem dok je imas Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- josif visarionovic
- Site Admin

Bices srecan kada procitas sledece.
Jedan lik koga poznajem je za 1500 eura kupio Golfa mk.2 slupanog napred da je jedan kos unisten a drugi malo ''pobegao''. Tabla je prsla unutra. On ce to da sredi (tako mi kaze) i proda ga za 3000 eura
Udavi me covek sa tim slupanim Golfom, i da, to je bolje od Mazde 626, jer, jeftiniji su delovi a isto traju

Jedan lik koga poznajem je za 1500 eura kupio Golfa mk.2 slupanog napred da je jedan kos unisten a drugi malo ''pobegao''. Tabla je prsla unutra. On ce to da sredi (tako mi kaze) i proda ga za 3000 eura
Udavi me covek sa tim slupanim Golfom, i da, to je bolje od Mazde 626, jer, jeftiniji su delovi a isto traju
Cuo sam juce u Auto disku da ti stubovi prednjih vrata mogu da se nadju,tj. imaju ti ljudi nekog poznanika koji je drzao salon za Lade i ostali su mu stvarno retki delovi sto se limarije tice,tipa stubovi,krov,pod,tepih poda,kosevi i jos tako neke stvari.Meni isto trebaju stubovi pa ako nekog interesuje mogu da proverim 
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- Bax-Lada 2107