Ma znam, imam broj tog tipa iz Čoke. Kad sam ga zvao, imao je i neke koje su 94. ili 95. Cene nisu strašne, baš kao što Vojvoda reče, ali ne postoji mogućnost da mi pošalje slike, pa ne smem da se uputim na Sever.
Imam loše iskustvo

; puknem 100-tinak € za put do Prestonice, kad tamo (u pitanju je kombi VW Caravelle 2.1i 1989), ono sa slike jeste to, ali je slikano iz uglova gde se ne vidi trula limarija. Motor nije loš, auspuh nema. Kočnice i trapovi OK. Ajde, sve to nije strašno, ali kad potražim saobraćajnu, ono tamo piše da je VW Transporter 1981. 2000 cm3. Pitam ga što je glavno prećutao, on kaže da mi je rekao da je registrovan na 1.9

?! Ali nije rekao da je 1981. a ne 1989. kako je tvrdio (sada ga prodaje kao 1988!). Radi se o vodom hlađenom (noviji tip) i vazduhom hlađenim (stari tip, kao kod VW Bube, samo što je veća zapremina) motorom. Naravno da je 1988/9, ali je brojeve majstor prekucao (samo na šasiji, na motoru ni nije) - što bi mi Južnjaci rekli: Čukarički (nije Fudbalski klub; već Čukanje brojeva). Dobro mu nismo napravili Čukarički na faci...A cenu ne popušta, kao da je to sve OK, cepa 2.600 €, pa 2.400, pa me jurio za 2.000 €

! Sada traži 3.000! Ludak...
Eto, tako sam se proveo sa kupovinom na viđeno (sa slikama), a kako li bi tek bilo da odem skoro 500 km u jednom pravcu, ponesem tablice, spreman da učinim kr. delo, a tamo Samara (po rečima prodavca: dobra, odlična) nije u voznom stanju

! Ili odvučem šlepku, a ono tamo neki Trulex!
Neka, hvala, nije Mirko budala

...