Naslov sve govori...
Bitno mi je da su vrata ok, pozeljno je i ostatak limarije da je u redu... Ostalo me ne interesuje... Moze bez motora, stranac, znaci nebitno... Takodje mi je bitno da limarija nije radjena...
Ako neko naleti na ovako nesto nek samo pusti poruku na 064/401-801-1 i to je to...
Hvala unapred
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)
Vrata imas da kupis nova kod Golasa oko 4000din.....Pogledaj u oglasima.Tesko ces naci dobra polovna vrata za golfa 1 i ako nadjes to ce biti udaranje po usima....
Bolje mi je da kupim polovna vrata i da me oderu za cenu nego da kupim kod golasa
Kupio sam bio krilo kod golasa i mogu da uvucem prst i jos malo izmedju njega i vrata... Mnogo su poceli da fushere
Bio je do skoro u oglasima jedan Golf 1 siti,2002god.Desni volan.1.4tdi.4000jevreja.Stranac naravno.Pa,potrazi tako nesto mozda neko rastura za delove.Probaj sa nekim u Sapcu oni sve imaju...
Ma zajebancija je velika to... Vrata na golfu se stalno lupaju (bar na mom) kad se zatvaraju... To sam uradio prosle godine i lepo izgitovao preko toga, izgledalo je full... A sada da vidis kakva su vozaceva vrata, rekao bi da nikada nisu radjena