Besšumni mehanizam na vratima 11x
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Zamjena ukupno traje 5 min. Na vratima se promjeni mehanizam odvrtanjem dva srafa, a na stoku samo centralni sraf. Izgled mehanizma je prikazan na slikama kad sam otvorio temu. Mehanizam se od originalnog razlikuje samo u tome sto je metal presvucen plastikom, koja ublazi poznati klik, i na kojoj ima par ispupcenja koja ne dozvoljavaju jace lupanje kad neko rijesi da unese vrata. Isporucuje se u paru za lijeva i desna vrata, a kutija pakovanja je malo veca od samog mehanizma.
www.ladaparts.ru (link za kontakt)
Kolega je narucivao sebi neke dijelove pa sam i ja uskocio.
Imao je problema, sto sa komunikacijom, sto sa placanjem i dugo se cekalo na isporuku, ali na kraju je sve ispalo ok.
Kolega je narucivao sebi neke dijelove pa sam i ja uskocio.
Imao je problema, sto sa komunikacijom, sto sa placanjem i dugo se cekalo na isporuku, ali na kraju je sve ispalo ok.
Re: Besšumni mehanizam na vratima 11x
Na ovaj deo na stubu(gde se brave vrata) se samo nalepi krug izolir trake ili jos bolje ono sto lici na izolir traku a koriste ga vodoinstalateri da ga namotaju na navoj cevi da ne pusta vodu(ne znam kako se zove).... smanji klik za 70 posto minimum....
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
mislis teflon traka?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
E to-TEFLON TRAKA.Izolir traku(pogotovo neku manje kvalitetnu) brava relativno brzo usece i dodje do metala,ali teflon traku ne moze tako lako...