ladu samaru za delove

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

samara1500

Re: ladu samaru za delove

Post by samara1500 »

djape1977 wrote:bio u zelezniku pre neki dan, kompletan auto je 16din/kilo. lim 13, gvozdje 18/21, aluminijum 70, bakar 100+....
E pa super, samo što je Železnik meni daleko, a ovde u kraju nigde gvožđe nije preko 16. Baš ću da pitam i za ceo auto kad budem išao sledeći put, mada ne verujem da može da se dobije preko 100€. Naravno, treba neregistrovanu lešinu doterati njima na noge, što uopšte nije lak zadatak...
:!:
UPDATE: pitao danas, dobija se max 80€ za ceo auto (konkretno Samaru)
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

bobans
Automobil: lada samara

Post by bobans »

Pa oni daju toliko jer i oni treba da zarade,rasklopiti je sam pa da vidiš koliko ćeš dobiti

samara1500

Post by samara1500 »

Druže, ja sam do sada rasklopio najmanje 2 Samare do šrafa tako da jako dobro znam kakav je posao rasturanje kao što znam da postoji velika razlika od onog šta se dobija na kilo razdvojenih sirovina i za ceo auto. Ovde je pomenuto da se Samara sada može udati kod sekundaraca za 150€, pa je moje pisanje samo odgovor na to. Inače ja lično nemam Samaru za otpad nego zajedno sa elektronicarom gledam da kupimo neku za rasturanje, pa diskutujemo o otkupnim cenama i o tome šta je realno a šta ne.

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

samara1500

Post by samara1500 »

U Beogradu već neko vreme traje hajka komunalaca na neregistrovana vozila, tako da bi trebalo da se konačno malo lakše dođe i do nekog primerka za rasturanje. Mislim, Cane, ako sad ne navataš neku Samaru do 100€, nećeš nikad...
:D
Inače ja sam sebi obezbedio skoro sve što mi je potrebno, falila bi mi još samo prednja sedišta i eventualno glava motora 1.5 (od krupnijih stvari) mada nije nikakav problem da pomognem oko prevoza i rasturanja čak i ako ne bude ništa za mene.
:xixi

Post Reply