Unutrasnji retrovizor
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
- KamAZ driver
- josif visarionovic
- Site Admin

Jao ne mogu vise, puci cu od smeha.
Stvarno mi je bilo dosadno, pa rekoh da malo prodrmam naseg mladog "direktora", ha,ha,ha....
@Alekre, izvini za ulivanje lazne nade u vezi kupovine retrovizora, ali bila je tako dobra prilika da se marko malo nasekira,...
@Marko,
da na cast,
pa zbog tvojih branika sam kupio celu jednu ladu...
Uzmi taj retrovizor od Alekrea, a od mene ces dobiti elektroniku, sa ovog mog bez ogledala,....
Inace ima i stopericu, alarm budilnik, podsetnik, datum, sat, pravi malo smetnje ako imas los radio i to je to.
Najvaznija stvar je staklo.
Nadam se da se ne ljutite.

Stvarno mi je bilo dosadno, pa rekoh da malo prodrmam naseg mladog "direktora", ha,ha,ha....
@Alekre, izvini za ulivanje lazne nade u vezi kupovine retrovizora, ali bila je tako dobra prilika da se marko malo nasekira,...
@Marko,
da na cast,
pa zbog tvojih branika sam kupio celu jednu ladu...
Uzmi taj retrovizor od Alekrea, a od mene ces dobiti elektroniku, sa ovog mog bez ogledala,....
Inace ima i stopericu, alarm budilnik, podsetnik, datum, sat, pravi malo smetnje ako imas los radio i to je to.
Najvaznija stvar je staklo.
Nadam se da se ne ljutite.
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

Ko ovde nije od reci?Alekre wrote:@Josif
Pa znam da nisi toliko lud da mi das 50 eura za retrovizor
@Marko
Kaze tatica da je retrovizor skroz ispravan. Mada nemam nosac. Dacu ti ga za dz.
Hajde iznesi cenu javno da vidimo jel vredi toliko?
Vise od 5-6 eura (500din plafon) ne vredi, jer ga ima u ponudi na skoro svakom rumskom vasaru, a to je svakog 3. u mesecu.
Uuu, kooperativnost mladjeg i starijeg admina

Pazi pravilnik:
Odgovarate u temi SAMO i iskljucivo SAMO ako ste i zainteresovani za kupovinu. Komentari nikako nisu dobrodosli!! Tipa :"pa to je preskupo..." ili hvaljenja predmeta prodaje, za to postoje ostale teme. Jos bolje, koristite PP.
Prvo, kako da probam da li to stvarno radi? Cale kaze da radi, ali to je stojalo godinama (nekada montiran u moju 2102). Drugo, staklo je izgrebano. Vidi se kada se postavi na neku svetlost.
Pazi pravilnik:
Odgovarate u temi SAMO i iskljucivo SAMO ako ste i zainteresovani za kupovinu. Komentari nikako nisu dobrodosli!! Tipa :"pa to je preskupo..." ili hvaljenja predmeta prodaje, za to postoje ostale teme. Jos bolje, koristite PP.
Prvo, kako da probam da li to stvarno radi? Cale kaze da radi, ali to je stojalo godinama (nekada montiran u moju 2102). Drugo, staklo je izgrebano. Vidi se kada se postavi na neku svetlost.
- josif visarionovic
- Site Admin

Jebe me sa ovih 512. Mislio da ti dam retrovizor za dz, al' sam se predomislio.