CO2 aparat za varenje

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Post Reply
elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

CO2 aparat za varenje

Post by elektronicar »

zainteresovan sam za kupovinu CO2 aparata
poznavaoci kazu da je sve ispod 170 Ampera neozbiljno jer ovi manji mogu samo tanju zicu i male kolutove koji su skuplji po kg od velikih kolutova, dok ovi od 170A navise mogu i male kolutove i velike, tanju i deblju zicu ...

interesantno je to sto bih takav aparat hteo da kupim preko ziro racuna, tj. na firmu

s druge strane s obzirom na kolicinu posla i samo povremeno koristenje meni ne treba nov aparat, isto tako gledam da dobijem i kolica i manometre i malu bocu (velika mi je neprakticna)
ae sad, elektronicar sam i vise puta sam popravljao CO2 aparate pa bih mozda i pristao da bude cak i neispravan aparat pod pretpostavkom da moze da se popravi ...

Ocekujem vase predloge i sugestije ...

Pogotovo treba obratiti paznju gde postoji zajednicki interes, a to je tamo gde neko zatvara firmu ili radnju pa rasprodaje ali placanje jos uvek moze preko ziro racuna ... (nisam gramziv i nezahvalan, nego kao sto bi i svako drugi pokusao da prodje jeftinije i povoljnije)

065/215-13-41

djape1977

Re: CO2 aparat za varenje

Post by djape1977 »

polovan mozes da kupis i od fizickog lica, ali moras da napravis kupoprodajni ugovor izmedju firme i fizickog lica i da ga overis u sudu, da platis porez i taksu za overu.

ne treba ti 170 A, ja radim sa 140 a znas sta radim i koliko radim.
j***** auto bez kardana

Post Reply