Ovaj je u gabricu pored bikova i lik radi u Somboru kada sam pricao sa njim kaze da je u dobrom stanju ima gas itd .A taj u bikovu sto sam znao je kod Pere mehanicara taj nije vozen jos od 90 i koje isto ima gas
e pa bas od tog lika sto radi u somboru sam kupio. a jel imas neki nacin da proveris sta je bilo sa tim kod pere mehanicara? neki broj telefona ili bio sta? mada se verovatno radi o istom autu.
i da ima bmw 68 god. 2002 okrugle lampe nazad treba da se radi na njemu to mi je kod drugara.Mogu se raspitati i za to ako te interesuje a lik u Zedniku ima lep vozni park sve mu je preko 2000ccm ima alfu romeo alfetu to kad dodjes jednom mozemo otici ako hoces da vidis
previse. al sta cu kad ih volim. ova mi je 4. a 2. u upotrebljivom stanju. jednu sam rastavio pre par nedelja, skroz istrulila, jos jedna trula 2.5d ceka na red za rastavljanje. ova radi pali ide.
imao je moj drugar alfetu. to je neki trakrorski motor sa 4 glave. strava i uzas, nema veze sa fiatovim i kasnijim alfinim dizelima. hvala ali ne interesuje me.
izvinjavam se, dok sam kucao je stigla tvoja poruka za 2002 pa nisam video. ovaj put sam bio na brzinu do subotice, svecano obecavam da cu ti se lepo najaviti pa da odemo da procunjamo po subotici i okolini, uvek me zanimaju stara kola.