Aaaaaaaaaa pa to nije uredu sa vase strane(odnosi se na sve forumase)
Zasto mene niko nije naucio osnovnim pravilima vrednosti i kvaliteta kod lada nego me terate da tri dana citam forum stranu po stranu nebi li nesto naucio.Zasto mi ne kazete da su statusni simboli lade modeli 2103 i 2106.
Zasto svi koji vole lade ili imaju neko drugo vozilo,obaavezno ako im to mogucnosti dozvoljavaju neki od ova dva modela obavezno cuce u garazi.Nema potrebe da imenujem,vi se svi bolje poznajete i znate kako razmisljate i ko sta ima.Zasto meni niko nije rekao da je ladin motor 1.6 sam vrh ledenog brega kod lada.
Pa jel se tako docekuju novi gosti.......
http://www.youtube.com/watch?v=uDx_TizrdU4 a ja vas hvalim na sva usta.To drugovi nije lepo s vase strane.
Posto smo se sad malo prosvetlili citajuci forum,molio bih vas kako ko procita ovo da mi lepo u par reci kaze jel da nastavim da jurim samaru(zanima me u stanju kao goxxijeva sto je bila)ili neku od ova dva modela.
P.S.-modeli 11x me ne zanimaju,jel za one za koje mogu da dobacim sa parama nisu u savrsenom stanju a takva nam lada treba.Znaci sto bi rekli u zargonu "kao casa".
Svima koji su mi te modele predlagali,zahvaljujem se od srca jel su mi mislili dobro-ali stvarno ne zadovoljavaju moje kriturijume(ove od 1500e).Ono sto prolazi kod mene kosta 3000e a za to nemam.
Eto jos jednom vas molim za aktivno savetovanje-pa nije vam tesko valjda na napisete po koju rec.Pa ne trazim valjda mnogo.....
Znaci samara ili 2103/2106-pitanje je sad?
Unapred zahvalan-pesak u saobracaju