Generalno nije lako naci mladje samare, u odnosu na starije kojih ima vise, ali ipak godiste je godiste, ako izuzmemo neke totalno raspale i havarisane primerke. Mislim da nije neophodno da objasnjavam sve ovo, da su starija kola bolja od novih bila bi skuplja.
dobro, ne zelimo da ovo preraste u prepirku. verujem u vasu strucnos, samo sto ljudi vole razlicite stvari i to je normalno. ono sto zelim da vam kazem, ja i dalje idem peske ajde ne mora da bude `99 samo nek je dobra... i da ne pomislite da sedim kuci kao parazit i cekam da mi neko od vas nadje auto, trazim i ja. sve odlase u elektronskom i stampanom izdanju redovno pregledam, ali nista... od vikenda cu na neki auto pijac.
Slazem se da novije nije uvek bolje. Ja sam gledao jednu samaru 2000 dizel koja je bila u tako losem stanju da mi nije bilo jasno kako je to sve uopste moguce...prosto nisam mogao da poverujem da je neko u stanju da toliko unisti auto za 8 godina. Ipak ja bih pokusao da nadjem noviju, a dobru.
i ja to pokusavam, ali sto duze traje potraga kriterijum sve vise opada... na kraju cu kupiti krs. a i kad neko prodaje dobar auto moras imati srece, jer se proda dok vlasnik razmisli da li je siguran. bila je u subotici jedna 1.5 za 1.600e i cim je izasao oglas ja zovem i prodata. kaze covek kad sam pisao oglas ljudi mi se smejali sto ga pisem, a i prodala se pre nego sto je oglas izasao
Lada 2103 1500 ccm 81 godiste 42000 km prva boja bez tng u odlicnom stanju bila kod mene kratko ja sam je uzeo za 450eura +200 registarcija + 100 iznenadjenja =750EURA izasao sam iz zezanja na auto pijacu napisao cenu 1500 eura ljudi se smejali ali je prodata iz tri izlaska na pijacu za 1100 eura covek prezadovoljan kada se sretnemo bas se na pricamo pitam da mi je proda nazad nema sanse neda : godiste nije godiste Jing ko ne kupujes godiste nego auto
Prodajem ja moju 90 god. 1.5 107000 atest tng registrovana do 19.09.2009 nema gresku sve ispravno prva boja crna nije trula nigde imas slike na predstavljanju vozila clanova
vojvoda wrote:Prodajem ja moju 90 god. 1.5 107000 atest tng registrovana do 19.09.2009 nema gresku sve ispravno prva boja crna nije trula nigde imas slike na predstavljanju vozila clanova
Sta bi prijatelju, pa ti si je skoro uzeo.Vec ti je zadala dosta muka pa hoces da je se resis?
E izvini sto jos nisam okacio slike...cim naletim na njega preko dana slikacu je i odmah kacim slike...ne moj da se zaleces sacekaj da vidis ovu pa posle odlucuj
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]
vojvoda wrote:Prodajem ja moju 90 god. 1.5 107000 atest tng registrovana do 19.09.2009 nema gresku sve ispravno prva boja crna nije trula nigde imas slike na predstavljanju vozila clanova
Koliko para trazis za svoju Ladu da ti posaljem rodbinu iz Vrbasa da je pogledaju, ako nisu u medjuvremenu nesto kupili.